Siirry pääsisältöön

Syyskuu 2021

 Minun rentoutumis paikkani oma rannalla.


Tänä kesänä rentouduin ja vietin paljon aikaa omalla rannalla. Ja innostuin aikuisiällä uudestaan uimisesta. Minun rentoutumis paikkani on ehdottomasti oma ranta, jossa voin ihastella kaunista järveä ja taivaan eri värisiä vuorokauden värityksiä.

Toivotan sinulle ihanaa viikkoa! 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2019

Valotaulu Tilasin pari viikkoa sitten ensimmäisen valotauluni, tietenkin joulun punaisen värin mukaan. Tämä on super ihana, tyttönikin ihastui. Toinen huutelee joulupukkia! Jätettiin esille ensimmäinen joulu aiheinen koriste, tämä taulu.  Kohta paistamaan tytön kanssa pipareita. :) Tyttöni haluaa leipoa jo ensimmäiset piparit. Tästä tämä joulu fiilis lähtee käyntiin. :) 💗 Rauhallista iltaa! 

Huhtikuu 2021

  Löysin puisen pyöreän pöydän kuistille. Löysin facen kirpparilta aivan ihanan pöydän. En voinut ohittaa ostoa, päätin sen ostaa. Tämä löytöni maksoi 5 euroa, ei paha. Taas jälleen löysin hyvää edullisesti. Minulla se periaate tavara ei saa maksaa maltaita, sen täytyy olla kestävä. Eli käytettynä saa myös laadukasta tavaraa. Eikö olekkin hieno pöytä. Olen niin tähän ihastunut.😊 Pöytä saa alkuun olla kuistilla, ja itse asiassa ostin valmiiksi tämän minun romanttiseen kasvihuoneen kahvittelu pöydäksi. Ja eihän minulla vielä edes ole valmis kasvihuonekaan. Kasvihuone projektia on suunniteltu. Tarkoitus on lakata pöytä, ettei ulkoilma tätä pilaa. Aurinkoista torstain päivää! Torstai on toivoa täynnä!

Toukokuu 2021

  Leikkimökki laitettu kesä kuntoon. Viime viikolla siiivosin tyttöni kanssa leikkimökin kesäkuntoon. Nyt on siistitty talven liat pois ja voidaan leikkiä kotileikkejä. Meidän leikkimökki on super ihana, pieni väri pilkku. Siellä viihtyy tämä mammakin. Tällä viikolla olen laittanut kesäkukkia. Leikkimökkiin löysin vaalenapunaisen väriset miljoonakellot, vähän valkoista koristeena. En ole ikinä tämän värisiä nähnyt, karamellin värinen. Tänä kesänä on tarkoitus korjata leikkimökin kuistin lattia. Se on hiukan kärsinyt. Uutta harmaata maalia. Ekana pitää hiukan entisiä maalia hioa pois ja sitten vasta maali kerros. Ovea hiukan säätää, niin ei vie maaleja pois, kun oven avaa. En ole pitkään aikaan täällä käynytkään. Olen pitänyt pientä taukoa. Nyt tuli sellainen fiilis, että sain aikaiseksi tulla koneelle ja kirjoittaa pieniä kuulumisia. Tämä mamma voi hyvin. Olen tänä vuonna huolehtinut omasta hyvinvoinnista. Omaa hyvinvointia pitää vaalia, jaksaa paremmin arjen pyörittää. Minun kaksi vuo