Siirry pääsisältöön

Marraskuu 2021

 Viime viikolla surua ja iloa.Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle.

En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta. 

Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijoitus ehdot olivat hyvät. Ja meidän koko perhe lähti siitä puhelinsoitosta katsomaan tyttö pentua kasvattajan kotiin. Meidän piti mennä katsomaan koira vauvaa, mutta mitä siinä TAAS kävikin, että koira vauva lähti meidän kyydissä kotiin. USKOMATONTA. Tällä kaikella on joku tarkoitus. 

Mieheni käytti Harttia kohta kolme viikkoa sitten eläinlääkärissä, lopullisessa arvio tarkastuksessa. Hartin elämä oli huonoa rikkinäisen toisen takajalan takia, ei pystynyt kävelemään, kuin nurmikolla tarpeiden aikana. Hartin toinen takajalka oli leikattu 7-vuotta sitten ja korjaantui ruuvien avulla tosi hyväksi. Vanhuuden vaivat ja jalan jäykkyys pahensi tämän jalan tilanteen, joka oli pari vuotta sitten alkavassa vammassa. Tiedettiin jo pari vuotta sitten mitä on tulossa meidän koiralle. Eläinlääkäri suositteli saman tien koiran lopetusta, emme heti suostuneet. Otettiin eläinläkärin suostumuksella kokeiluun vahvempi kipulääke ja kokeillaan kotona sen avulla takajalan liikkumista. Koirallamme oli melkein kolmen viikon saattohoito. Saimme rauhassa jättää hyvästit Hartille, ja Hartti tiesi, että hänen elämä on päättymässä. Viikko sitten oli just oikea päivä laittaa perheenjäsen ikiuneen, Hartti nukahti heti pois, sydän oli jo heikko ja koko koira. Nyt on meidän Hartilla hyvä olla ei kipuja tai liikkumisen ongelmaa, olet koira enkeli. 💗
Kiitos Hartti yhteisistä vuosistamme 26.2.2009-8.11.2021. Hartti tuli meille sijoituskoiraksi, piti tulla viikonlopuksi kokeiluun vapun aattona, mutta jäi meille pysyvästi.

Samalla eläinlääkäri käynnillä oli käymässä meidän uusi koira. Tällä on pakko olla jokin tarkoitus, ja uusi koira muistuttaa ulkonäöltään Harttia. Minä uskon kohtaloon ja tarkoituksiin. Meidän elämää kuului mennä näin, vaikka jostakin tuntuu hassulta ,että heti suru viikolla otetaan uusi koira. Silloin kolme viikkoa sitten mieheni kanssa ruvettin heti puhumaan uudesta koira vauvasta ja lasten korvien kuullen. Olimme aiemmin samana vuonna päättänyt, jos toinen vanhoista koirista menehtyy, tilataan heti uusi koira sairaan pojan koira-allergian takia. Koska poikani on muille koirille allerginen ja saa Wimma Neidistä allergia oireita, jos nukkuu samassa huoneessa. Halusimme, että meillä on koko ajan koira Markuksen takia, itsekin saan Wimma neidistä allergia oireita, että syön ympäri vuoden histeciä allergia oireisiin.

Tässä lopussa tulee kuva meidän uudesta koira vauvasta, josta tulen jatkossakin laittamaan kuvia, kun kerkeän tietokoneen ääreelle

Milli Menninkäinen


Toivotan iloista ja onnellista viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Vanha nojatuoli Sain siskoltani vanhan nojatuolin. Tämä on minusta kaunis. 😍 Tuolissa on mukava istua, ja minun lyhyet jalat ylettää jopa lattialle. Tämä nojatuoli sopii meidän sisustukseen. Olen harkinnut jopa sitä pitäiskö kalkkimaalilla maalata vaaleampi tyyli. Valkoinen väritys sopisi vielä enemmän meidän romanttiseen sisustukseen. Saatan jopa joku kerta innostua ja maalata tuolin. Rentoa viikonloppua sinulle!

Heinäkuu 2021

  Heinäkuun iloa On ollut paljon aurinkoa ja kuuma ilmaa tarjolla. Tänä kesänä olen uinut tosi paljon ihan varmasti ennätys uinti kesä. On ollut jo minun mielestä liikaa helteitä, ihmiset ja varsinkin luonto kärsii. Kesäkukkia joutuu kyllä päivittäin kastelee, kesäkukat hiukan kärsii kuumudesta. Onneksi suosin sellaisia kesäkukkia, mitkä viihtyy auringon paisteessa kuten pelagorniaa, dianaa, salviaa ja petuniaa. Itse toivon vesisadetta ja viileitä ilmoja, helteet eivät ole minun juttuni. Helteillä ei jaksa tehdä mitään, lepoa enemmän suosin. Tukkään ottaa kuvia ja tässä postauksessa on muutama kuva juhannukselta ja heinäkuulta. Kukkaseppeleen tein itselleni juhanuspäivän kunniaksi. Jos näen kauniin perhosen vaikka lenkin aikana, otan siitä heti kuvan. Minun elämään kuuluu kaikki kaunis asia ja haluan sen heti taltioida itselleni muistoksi. Aurinkoista heinäkuuta! Pidä itsestäsi huolta ja lepäile helteiden aikana.