Siirry pääsisältöön

Marraskuu 2021

 Viime viikolla surua ja iloa.Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle.

En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta. 

Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijoitus ehdot olivat hyvät. Ja meidän koko perhe lähti siitä puhelinsoitosta katsomaan tyttö pentua kasvattajan kotiin. Meidän piti mennä katsomaan koira vauvaa, mutta mitä siinä TAAS kävikin, että koira vauva lähti meidän kyydissä kotiin. USKOMATONTA. Tällä kaikella on joku tarkoitus. 

Mieheni käytti Harttia kohta kolme viikkoa sitten eläinlääkärissä, lopullisessa arvio tarkastuksessa. Hartin elämä oli huonoa rikkinäisen toisen takajalan takia, ei pystynyt kävelemään, kuin nurmikolla tarpeiden aikana. Hartin toinen takajalka oli leikattu 7-vuotta sitten ja korjaantui ruuvien avulla tosi hyväksi. Vanhuuden vaivat ja jalan jäykkyys pahensi tämän jalan tilanteen, joka oli pari vuotta sitten alkavassa vammassa. Tiedettiin jo pari vuotta sitten mitä on tulossa meidän koiralle. Eläinlääkäri suositteli saman tien koiran lopetusta, emme heti suostuneet. Otettiin eläinläkärin suostumuksella kokeiluun vahvempi kipulääke ja kokeillaan kotona sen avulla takajalan liikkumista. Koirallamme oli melkein kolmen viikon saattohoito. Saimme rauhassa jättää hyvästit Hartille, ja Hartti tiesi, että hänen elämä on päättymässä. Viikko sitten oli just oikea päivä laittaa perheenjäsen ikiuneen, Hartti nukahti heti pois, sydän oli jo heikko ja koko koira. Nyt on meidän Hartilla hyvä olla ei kipuja tai liikkumisen ongelmaa, olet koira enkeli. 💗
Kiitos Hartti yhteisistä vuosistamme 26.2.2009-8.11.2021. Hartti tuli meille sijoituskoiraksi, piti tulla viikonlopuksi kokeiluun vapun aattona, mutta jäi meille pysyvästi.

Samalla eläinlääkäri käynnillä oli käymässä meidän uusi koira. Tällä on pakko olla jokin tarkoitus, ja uusi koira muistuttaa ulkonäöltään Harttia. Minä uskon kohtaloon ja tarkoituksiin. Meidän elämää kuului mennä näin, vaikka jostakin tuntuu hassulta ,että heti suru viikolla otetaan uusi koira. Silloin kolme viikkoa sitten mieheni kanssa ruvettin heti puhumaan uudesta koira vauvasta ja lasten korvien kuullen. Olimme aiemmin samana vuonna päättänyt, jos toinen vanhoista koirista menehtyy, tilataan heti uusi koira sairaan pojan koira-allergian takia. Koska poikani on muille koirille allerginen ja saa Wimma Neidistä allergia oireita, jos nukkuu samassa huoneessa. Halusimme, että meillä on koko ajan koira Markuksen takia, itsekin saan Wimma neidistä allergia oireita, että syön ympäri vuoden histeciä allergia oireisiin.

Tässä lopussa tulee kuva meidän uudesta koira vauvasta, josta tulen jatkossakin laittamaan kuvia, kun kerkeän tietokoneen ääreelle

Milli Menninkäinen


Toivotan iloista ja onnellista viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuu 2021

  Löysin puisen pyöreän pöydän kuistille. Löysin facen kirpparilta aivan ihanan pöydän. En voinut ohittaa ostoa, päätin sen ostaa. Tämä löytöni maksoi 5 euroa, ei paha. Taas jälleen löysin hyvää edullisesti. Minulla se periaate tavara ei saa maksaa maltaita, sen täytyy olla kestävä. Eli käytettynä saa myös laadukasta tavaraa. Eikö olekkin hieno pöytä. Olen niin tähän ihastunut.😊 Pöytä saa alkuun olla kuistilla, ja itse asiassa ostin valmiiksi tämän minun romanttiseen kasvihuoneen kahvittelu pöydäksi. Ja eihän minulla vielä edes ole valmis kasvihuonekaan. Kasvihuone projektia on suunniteltu. Tarkoitus on lakata pöytä, ettei ulkoilma tätä pilaa. Aurinkoista torstain päivää! Torstai on toivoa täynnä!

Toukokuu 2021

  Leikkimökki laitettu kesä kuntoon. Viime viikolla siiivosin tyttöni kanssa leikkimökin kesäkuntoon. Nyt on siistitty talven liat pois ja voidaan leikkiä kotileikkejä. Meidän leikkimökki on super ihana, pieni väri pilkku. Siellä viihtyy tämä mammakin. Tällä viikolla olen laittanut kesäkukkia. Leikkimökkiin löysin vaalenapunaisen väriset miljoonakellot, vähän valkoista koristeena. En ole ikinä tämän värisiä nähnyt, karamellin värinen. Tänä kesänä on tarkoitus korjata leikkimökin kuistin lattia. Se on hiukan kärsinyt. Uutta harmaata maalia. Ekana pitää hiukan entisiä maalia hioa pois ja sitten vasta maali kerros. Ovea hiukan säätää, niin ei vie maaleja pois, kun oven avaa. En ole pitkään aikaan täällä käynytkään. Olen pitänyt pientä taukoa. Nyt tuli sellainen fiilis, että sain aikaiseksi tulla koneelle ja kirjoittaa pieniä kuulumisia. Tämä mamma voi hyvin. Olen tänä vuonna huolehtinut omasta hyvinvoinnista. Omaa hyvinvointia pitää vaalia, jaksaa paremmin arjen pyörittää. Minun kaksi vuo

Kesäkuu 2021

  Kesä Eletään helle jaksoa ja juhannus viikkoa. En ole käynyt yli kuukauteen omassa blogissa. Monena kertana mietinyt nyt tulen koneelle, mutta joku muu tärkeä tekeminen vei voiton. Tämän viikon alussa tämä pioni rupesi kukkimaan ensimmäistä kertaa. Kaksi vuotta sitten istutettu kukkapenkkiin. Voi rakkaus mikä väri.  Leivoin kesän kunniaksi gluteenitonta britakakkua, oli hyvää. Tällä viikolla paljon uitu ja pesty mattoja. Meinasin kohta jatkaa matonpesua. Mäntysuopa kuuluu kesän lemppari tuoksuihin. Itse en tykkää näin kovista helteistä, keho väsyy ja ei jaksa kovin tehdä mitään. Perjantaina on juhannusaatto ja nautitaan keskikesän juhlasta. Pidetään toisistamme huolta. Ihanaa viikkoa sinulle!