Siirry pääsisältöön

Toukokuu 2021

 Leikkimökki laitettu kesä kuntoon.


Viime viikolla siiivosin tyttöni kanssa leikkimökin kesäkuntoon. Nyt on siistitty talven liat pois ja voidaan leikkiä kotileikkejä. Meidän leikkimökki on super ihana, pieni väri pilkku. Siellä viihtyy tämä mammakin. Tällä viikolla olen laittanut kesäkukkia. Leikkimökkiin löysin vaalenapunaisen väriset miljoonakellot, vähän valkoista koristeena. En ole ikinä tämän värisiä nähnyt, karamellin värinen.

Tänä kesänä on tarkoitus korjata leikkimökin kuistin lattia. Se on hiukan kärsinyt. Uutta harmaata maalia. Ekana pitää hiukan entisiä maalia hioa pois ja sitten vasta maali kerros. Ovea hiukan säätää, niin ei vie maaleja pois, kun oven avaa.

En ole pitkään aikaan täällä käynytkään. Olen pitänyt pientä taukoa. Nyt tuli sellainen fiilis, että sain aikaiseksi tulla koneelle ja kirjoittaa pieniä kuulumisia.
Tämä mamma voi hyvin. Olen tänä vuonna huolehtinut omasta hyvinvoinnista. Omaa hyvinvointia pitää vaalia, jaksaa paremmin arjen pyörittää. Minun kaksi vuotta on ollut aika rankkaa ja kuormittavaa sairaan lapsen parissa. Lapselleni on tehty kaksi avosydänleikkausta. Nyt on pojan vointi hyvä. Siitä tosi kiitollinen.💗 
Kerron tästä joskus lisää tarkemmin, en ole nyt vielä valmis.  




Ihanaa viikonloppua!








Kommentit


  1. Aluksi voimia pojallesi❤..Onneksi kaikki mennyt hyvin. Ja sinulle super tsempit arkeen❤
    Ihana herttainen leikkimökki,oikeen houkuttelee leikkeihin🌺
    Eloa,iloa viikonloppuunne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivien ilot. <3 Onneksi nyt on meillä kaikki paremmin. Leikkiimökki on poikani lempipaikka leikkiä siskon ja mamman kera.

      Aurinkoista heinäkuuta sinulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!