Siirry pääsisältöön

Maaliskuu 2019

Eilen sain vihdoin ja viimein vauvan huoneen siivottua varasto kamoista.


Eilinen iltapäivä meni vauvan huonetta siivotessa. Meidän neljäs makuuhuonen on ollut koko asumisen ajan varasto, siellä säilytettin varasto kamoja. Eilen sain vihdon ja viimein itselleni energiaa käydä viimeiset tavarat laatikoissa läpi. Sain vauvan huoneen lattian ihan tyhjäksi kaikesta ylimääräisestä tavarasta. Huone muuttui isoksi ja valoisemmaksi. Tyttöni oli iloinen äidin pienestä projektista, sanoi minulle eilen illalla "vau, onpa huone siisti". :)

Eilisen homman jälkeen, loppu päivä piti huilata, oli liian rankka suoritus minun olotilalle. Onneksi osaan kuunnella omaa kehoa, ja ennen kaikkea supistelua. Tänään pidetään rauhallinen päivä.

Eilen rupesin suunnittelemaan vauvan huoneen sisustusta. Kävin illalla surffailemassa nettikaupoissa lasten mattoja, vuodevaattteita, seinähyllyjä ja muuta sisustusta. 

Löysin itseni Ikean nettisivuilta, sieltä tilasin vauvan huoneen maton, mikä sopii vauvan pöytälamppuun ja hoitoalustaan. Ikealta tilasin myös pilvi muotoisen seinälampun, pinnasänkyyn valkoisen helmalakanan ja pupu pussilakana setin pinnasänkyyn. 

Jollyroomista tilasin valkoisen seinähyllyn ja koriste kuumailpallon, vaikka ikkunaan roikkumaan. 

Näillä ostoksilla oli hyvä aloittaa tuleva projekti, minun pesänlaitto vietti on alkanut. <3

Vauvan huoneeseen näillä näkymin jätetään miehen tietokonepöytä, koska pinnasänky laitetaan meidän huoneeseen, mistä pytyy helpommin pientä tarkkailemaan. Nyt ei uskalla vauvaa yksinään nukuttaa omassa huoneessa, sydänsairauden takia, vaikka meidän vauvalla on hyvä TOF.
Vauvan huoneeseen tuodaan meidän huoneesta aluksi valkoinen lipasto, laitetaan hoitopöytä, mikä pitäisi vaaleaksi maalata. 
Näillä aluksi mennään, ja lapsen kasvatettua sisustellaan lisää. 

Huomenna lähden käymään tapetti kaupassa, katsomaan sopivaa tapettia seinälle. Tietenkin uutta seinämaalia, pitää samalla ostaa, saadan seinien mustat jäljet pois. Hoitopöytään valkoista kalustemaalia löydettävä. 

Ikkunaan hankittava valkoinen verhotanko ja pimennysverho (sillä ei ole vielä kiire). Minä tilasin talvella valkoiset verhot, katsotaan sopiiko ne tyyliltään, vai joudunko hankkimaan uuudet. Tälläistä projektia meillä, nyt on sellainen tunne, että uskaltaa pienelle laittaa oman nurkkausken/ huoneen. 




Aurinkoista torstai piäivää!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Heinäkuu 2018

Kylmävarasto valmis, ihan itse tehdyt hyllyt. Ihanaa kylmävarasto valmis sisältä. :) Mieheni rakansi ihan itse hyvät ja toimivat hyllyt.  Tätä on niin odotettu. Varasto tila siivottiin rakennus pölystä.  Ensimmäiset tavarat kannettu hyllylle, järkevästi pitää hyllyt täyttää, saa paremman hyödyn varastosta. Minun puutarha ruukut ja tavarat pääsee talven ajaksi parempaan suojaan.  Saadaan talon kuistin ilme siistimmäksi, kun viedään ylimääräinen tavara varastoon piiloon. Mieheni on aika taitava, oma tekevää osaa arvostaa. <3 <3  Ihanaa viikonloppua!