Siirry pääsisältöön

Toukokuu 2015




Nautittu lämpimästä auringoisesta päivästä! Ihana päivä. :)





Tänään on ollut ihanan lämmin aurinkoinen päivä. Ihanaa. :) Nautittu yllin kyllin. Päivällä kävin lapsien kanssa Haminan keskustan leikkipuistossa. Pupunen nautti keinumisesta, mikä hymy toisella. :) Oli ihanaa nähdä toinen niin iloisena keinumisesta. Poika kiipeili ja laski liukumäkeä. Nautittiin jäätelökioskin ensimmäiset kesä jädet. :) Käytiin Villa Kikatuksessa pyörähtää. Myöhemmin iltapäivällä puhalsin pojun kanssa saippuakuplia. Tämä päivä on annettu lapsille. <3 Välillä on hyvä jättää ne koti askareet odottamaan toista päivää. Nyt nautin lapsista. Kohta tehdään tortilloja ja katsotaan joku disneyn elokuva lapsosten kera. 

Viime viikolla istuttelin kukkia, se miun sitä terapiaa. Ei oikein viiti tänne paljon laitella kukkia, kun muutto tulee eteen sitten jo heinäkuussa. Olen tehnyt ruukku istutuksia, ne on helppo viedä seuravaan kotiin. Mutta kukista en luovu, niitä on tällä naisella aina oltava. ;) 

Saatin varmuus vuokra asunnosta, iso helpotus. Muutetaan Mikkelissä toistaiseksi vuokralle rivitalo asuntoon. Kohta alkaa taas vaihteeksi pakkaaminen, ei ole edes tullu vuotta edellisestä touhusta. No jos se menisi nyt helpommin. ;) Vielä toivon hartaasti, että tämä nykyinen Hamina koti menisi kaupaksi. Kattojia on kyllä käynyt. Olisi ihanaa ja helpotus jos tämä menisi kaupaksi. Päästäisiin rauhassa etsimään omakoti taloa omalle perheelle. <3 Asunnon myynti on oikeesti aika rankkaa ja ahistavaa. Ainakin kodin kunto on koko ajan pysynyt SIISTINÄ! 

Tälläisiä kuulumisia tällä kertaa. Lähi päivinä laitan blogiini arvonnan pystyyn, kannattaa seurailla! Mahdollisuus voittaa ihana palkinto. :)


<3<3<3<3



Tänä vuonna olen laittanut enemmän sinisen väriä kesä kukkia. Olen niin ihastanut sinisiin sävyihin, jota olen valkoisella ja vaaleanpunaisella täydentänyt. 


<3<3<3<3



Suunnittelin vielä vaihtavani tohon laatikkoon uudet kesäkukat, valkoista lumihiutaletta himoitsen. 


<3<3<3<3



Valkoiset kottikärryni sai tälläisen istutuksen: sinistä lobeliaa, tuoksu tähkälaventeli ja valkoinen miljoonakello. 


<3<3<3<3




<3<3<3<3




Kukkien kanssa on päässyt seisomaan betoni varpunen. ;)


<3<3<3<3



Tälläisen pon hankkinut. Pienen jakkaran, tämä ei jää tämän väriseksi. Saa kyllä uuden maalipinnan ylleen. 


<3<3<3<3




Kävin aiemmin ostaa harmaata onteludetta. Poika oli laittanut tämän kasan ihan solmuun, saa nähdä saanko kerälle. Turtles hahmot oli hyökännyt kasan kimppuun. ;) Tästä on tarkoitus virkata matto, sinne tulevaan omakoti taloon. Mikä on vielä haaveilu linjalla. Omakoti taloja ollaan jo käyty valmiiksi kattelemassa. 


<3<3<3<3



Ihana valkoinen orkidea Perfect Home uudessa ruukkussa.  Ja löysin muovisen pitsiliian Etolasta Porvoon reissulta. 


<3<3<3<3



Minun ja pojan iltapäivä herkut, mansikat. Nam. 


<3<3<3<3





Ihanaa iltaa ja alkavaa viikkoa jokaiselle! <3 


<3<3<3<3















Kommentit

  1. Muuttaminen on rankkaa puuhaa, varsinkin jos sitä joutuu tekemään useammin vähän ajan sisällä.
    Kauniita kukkasia olet laitellut!
    Jospa ne turtlesit hyökkäisivät uudestaan ja selvittäisivät samalla ontelokuteen ;)
    Ihanaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen. Kohta alkaa pakkailu, onneksi miehelläni on isyyskuukausi kohta alkamassa. Vähän helpottaa minun pakkailua. Ihanaa viikkoa! <3

      Poista
  2. Sievä tuoli kukkineen ja tuo jakkara on ihana!
    Onnea uuden kodin etsinnälle ja toukokuun lempeitä tuulia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna. :) Ihanaa alkavaa kesää Susanna!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Heinäkuu 2018

Kylmävarasto valmis, ihan itse tehdyt hyllyt. Ihanaa kylmävarasto valmis sisältä. :) Mieheni rakansi ihan itse hyvät ja toimivat hyllyt.  Tätä on niin odotettu. Varasto tila siivottiin rakennus pölystä.  Ensimmäiset tavarat kannettu hyllylle, järkevästi pitää hyllyt täyttää, saa paremman hyödyn varastosta. Minun puutarha ruukut ja tavarat pääsee talven ajaksi parempaan suojaan.  Saadaan talon kuistin ilme siistimmäksi, kun viedään ylimääräinen tavara varastoon piiloon. Mieheni on aika taitava, oma tekevää osaa arvostaa. <3 <3  Ihanaa viikonloppua!