Siirry pääsisältöön

Huuhtikuu 2015




Kiirellistä elämää, pitäisi ottaa rauhallisemmin!






Nyt on ollut kiireelistä elämää ja huisketta. Kaipaan rauhallista aamua tai koti iltaa hyvän lehden parissa. Nyt ollut kivaa puuhaa, pääsiäisenä reissattiin ja nähtiin ihmisiä <3 ja tullut puunattua liikaa kodin kimpussa. Jäänyt se tärkeä asia väliin urheilu ja lepo. Elämä on välillä aika kiirellistä ja pitäisi koko ajan ollut TEHOKAS. Itse huomaan, että jos on ollut liikaa ohjelmaa tai yrittänyt tehdä kaikki pakolliset kotihommat, jää oma rauhallinen aika väliin. Nyt TAAS kerran haluan panostaa omaan päivittäiseen lempi hetkeeni, kuten tämän blogin kirjoittamiseen tai sisustamsien pariin. Meillä jokaisella on oikeus rauhottua ja kuunnella omaan jaksamistaan. 

Onneksi itse eilen luin Facebookista personal trainer viestistä. Se kuullosti hyvältä. :) Itselläni oli talven aikana kova urheilu wimma. Nyt se on vähän jäänyt liian vähille. Ollut kiire ja yksin joutunut vastamaan lapsista. Tämä nainen tarvitsee persukslle potkun! Keksin itselleni terveellisen ja tehokkaan äitienpäivä lahja personal trainerin. Jos tämän avulla saan vielä kovemman urheilu kipinän ja motivoittaa tekemään vaikka 3 x viikossa kovia treenejä. Paino on jäänyyt samaan lukemiin, jos tällä pääsen omiin tavoitteisiin. Odotan innolla ensimmäistä tuntia ja virkeempä ja ihanaa olotilaa/äitiä. Urheilu vaikuttaa jaksamiseen, ja sitä äidit tarvitsee. 

Innostuin yhtenä päivänä kuvamaan kotia. 

Ylempi kuva on ollohuoneesta, niin rakastan tota meidän keittiöpöytää. 


<3<3<3<3




Nyt minulla on pieni sohvapöytä laitettu sohvan viereen. Tämä on vanha tuttu, mutta vihdoin ja viimein koottiin se tähän kotiin.


<3<3<3<3




Olen niin tykästynyt kuparin väriseen Perfect Home lyhtyyn. Huomasin, että sopii mainiosti ruskean tapetin kera. 



<3<3<3<3




Innostuin maalaamaan Jyskin kukka-koristeen valkoiseksi. Nyt siitä tuli raikkaampi. 




<3<3<3<3


Ihanaa viikkoa jokaiselle! 








Kommentit

  1. Minäkin tarvitsisin personal trainerin, jotta innostuisin taas liikkumaan kunnolla.
    Nyt olen suunnitellut aloittavani juoksulenkit, kunhan lenkkipolut sulavat. Toivottavasti suunnitelmani myös toteutuu!
    Ihana tuo lyhty :)
    Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen. <3 Minä odotan malttamattomana maanantain ensimmäistä kunnon hiki treeniä. Kerrankin joku saa minua luvan vieressä vaatia tekemään vielä enemmän ja ennen kaikkea kannustaa tekemään hulluna. :) Suosittelen hankkimaan. Itsekin olen innostunut juoksemaan. Täällä päin on jo melkein kaikki paikat sulat, paitsi metsikössä hiukan lunta. Peukkuja sinun juoksemiseen! :) Aurinkoista viikonloppua. <3

      Poista
  2. Kauniit kuvat!
    Kyllä sitä tarvitsee välillä hetken itselleen, ihan omaa rauhaa ja mielikin lepää!
    Sitten jaksaa vaikka pyrähtää lenkille!
    Lähetän tuulen mukana ripauksen mimosan tuoksua täältä Mantelilaakson auringosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna pirästävästä tervedyksestä! :) Tulen pistäytymään sinun blogissa. Lähetän täältä aurinkoiset terveiset meren rannalta! Peipot visertää ulkona, ihanaa on kevät.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!