Siirry pääsisältöön

Maaliskuu 2015



Uusi ilme valokuvakehykseen!






Eilen illalla sain maalaus idean. Löysin yhtenä päivänä vaatehuoneesta ruskean valokuvakehyksen, jonka olen ostanut vuosia vuosia sitten Tiimarista. Itse en tyykkää enää oikein tummasta puusta, se näyttää liian raskaalta. Otin harmaan maalin, millä maalattiin lasten huone. Ja kokeilin sitä kehykseen, se peitti ensimmäisellä pensselin vedolla ruskean piiloon. Hitsi, että olin täpinöissäni. Kiva pieni duunaus. :) Samalla mietin, mitä muuta voin seuraavaksi maalata. Meillä on eteisessä Jyskistä ostettu kenkäkaappi, mikä on myös ruskea. Himottaisi se maalata minun sisutuksen väriseksi ja koristella kauniilla tarralla. Sain jo mieheltä siihen luvan. :)

Mietin millä maalilla pitäsi maalata se meidän kenkäkaappi. Millasia maalia olette käyttänyt huonekalu maalimisessa? Ottasin mielelläni vinkkejä vastaan. :)

Maalasin vain kerran tämän kehyksen. Lisäsin kolme vaaleanpunaista rusettia kehykseen, nyt on vähän hempeyttä. Pupusen kuva sopi hienosti kehykseen. Tästä tuli ihana. Halpa sisustus uudistus! 

Täällä paistaa aurinko, hitsi miten keväinen ilma! Tykkään. <3

Kaikille ihanaa päivä jatkoa! :)

Alemmassa kuvassa se ruskea värinen kehys. 


<3<3<3<3





<3<3<3<3




Pupunen on tässä kuvassa 3 vko. <3


<3<3<3<3




Kommentit

  1. Kehyksestä tuli hieno ja kivoina yksityiskohtina nuo rusetit!
    Suloinen pikkuprinsessa<3
    Ihanaa viikkoa Marianne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen. <3 Ellen sinulle olisi tulossa pieni piristys paketti. :) Mikä on sinun osoite? Saisin laitettua postin eteen päin. Ihanaa alkavaa viikkoa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!