Siirry pääsisältöön

Helmikuu 2014

<3<3<3<3




Ruusuja <3<3




Otin jo viikonloppuna kuvia ystävänpäivä/kihlajaispäivän ruusuistani. Ostin yllätys yllätys taas ihan itse ruusuni, paitsi tällä kertaa minun mieheni oli siellä ulkomailla. Itselleni tuli silti hyvä mieli, kun ostin itselleni ansaitut ruusut. Muutenkin hemmottelen itseäni paljon kukilla, ja vuodessa menee paljon rahaa kukkiin. Se on minun lempi harrastukseni- pitäähän ihmisellä olla aina yksi pahe. Minulla ne on kukat, onneski aika turvallinen muoto. :) Odotan innolla kevättä, lämpimiä päiviä, pääsen laittamaan ensimmäiset narssit ruukkuihin ulos. 

Vielä on muutama yö, kun mieheni saapuu meidän luoksemme. Odotan niin innoillani ja myös poika isäänsä. Ollaan tällä jaksolla oltu 7 vkoa erossa, se on pienelle pojalle pitkä aika. Erilaisia tunteita olemme molemmat käyneet läpi tämän jakson aikana. Poikakin kysynyt äidiltään pari kertaa "onko isi hänet unohtanut"?. Äiti yrittänyt kertoa takaisin, että "isi on siellä kaukana ulkomailla töissä, ja tulee heti kotiin ,kun on sen aika. Eikä isi ole poikaa unohtanut." Onneksi poika on hyvin ymmärtänyt tilanteen, välillä hieman kyllä oireilee, mutta se on ihan normaalia tässä tilanteessa. Tämä kotiäitinä oleminen on helpottanut meidän arkea ja muutenkin jaksamista.  Vatsani on kyllä aika lailla pyöristynyt, nyt tulee vko:ja 17. Mieskin näkee vatsa kumpuni ja ultra kuvat pienestä. Tämä raskaus on siinä mielessä erilainen, kuin aiemmat. Välillä tuntuu, oma olo niin yksinäiseltä ja itse joudun kaikesta huolehtimaan. Kaipaan välillä toisen ihmisen läsnäoloa ja tukea. Onneksi olen vahva ihminen jaksan huolehtia meidän arjesta. Pakko myöntää, että välillä on huonojakin päiviä, mutta se kuuluu meidän jokaisen elämään. Nyt ollaan jo puoli välissä miehen työ hommassa, vielä 3 kk jaksettava. Onneksi kevät tulossa, alkaa kevään valmistelu.


<3<3<3<3



<3<3<3<3




<3<3<3<3








Kommentit

  1. Kauniita ruusuja!
    Kukkien ostaminen on hyvä pahe;) Ne piristävät kummasti ja saa nopeasti vaihtelua aikaan!
    Kivaa viikon alkua sinulle Marianne :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Ellen. :) Kukat ovat niin ihania <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!