Siirry pääsisältöön

Lokakuu 2013

<3<3<3<3


Sade päivä!



Laitoin kruunua koristelemaan murantin lipaston päälle. Poju huomasi äidin virityksen, ja sanoi "minun astia, kukka pois", "Leonardon astia". :) Toistaiseksi kruunu on pysynyt paikoillaan.

Tänään on ollut sadepäivä ja synkän näköinen päivä. Ulkona on lämmenyt, ei tunnu enää niin kylmältä. Mukavan rento koti päivä. Keitin meille lounaaksi jauhelihakeiton, hyvää oli.

Poju on jo terve, äidillä ollut pientä köhää. Ääneni ollut ihan käheänä ja kurkku kipeänä. Koko ajan paleltanut, joutunut lisämään vaatteita enemmän päälle. Ei ole nostattanut lämpöä. Toivottavasti räkätauti menee piakkoin pois. 

Huomenna on onnen päivä mieheni saapuu kotiin, on jo aika iso ikävä. <3 Tiedossa perhe viikonloppu.

<3<3<3<3


Sain päivällä luovan hetken. Löysin kätköistäni romanttiset muffiinivuoat ja laitoin niitä led- valoköynnökseen, joka toiseen koristelemaan. Laitoin makuhuoneen lipaston peiliä koristelemaan. Niistä tuli hienot, ihanan romanttiset. 

<3<3<3<3


Tältä koriste valoni näyttää. Huomasin nyt vasta, et sänkyni on jäänyt petaamatta. Ei aina kodin tarvitse olla tip top kunnossa, olen opetellut ottamaan rennosti kotihommien suhteen. En viiti itseäni turhaan stressata kotihommilla, muuten minulla ei ole sitten enää kivaa. Ja väsyn turhaan. Yritän muistaa olla itselleni armollinen, niin muillakin on perheessä kivempaa!!

<3<3<3<3


Laitoin olohuoneen kirjahyllyn Pentikin "karkkikippoon" perhos koristevalot. Minulla on välillä tapana vaihdella samoja valoja eri paikkoihin, uusi paikka piristää ja tuo uutta ilmettä. Itse asiassa nämä sopivat purkkiin mainiosti. Kohta alkaa lemppari sarjani Sydämen asialla, meinasin samalla jos vaan jaksan niin silittäisin vaatteita. Ja nauttisin kuumasta glögistä. Olen koko viikon etsinyt pojun huoneeseen uutta tasoa tai lipastoa. En ole vielä löytänyt sopivaa, se voisi ihan hyvin olla käytetty, ja itse maalaisi sen. Katsotaan  jos joku helmi löytyisi, ja pääsin aloittamaan pojan huoneen sisustus projektia.

<3<3<3<3











Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Heinäkuu 2018

Kylmävarasto valmis, ihan itse tehdyt hyllyt. Ihanaa kylmävarasto valmis sisältä. :) Mieheni rakansi ihan itse hyvät ja toimivat hyllyt.  Tätä on niin odotettu. Varasto tila siivottiin rakennus pölystä.  Ensimmäiset tavarat kannettu hyllylle, järkevästi pitää hyllyt täyttää, saa paremman hyödyn varastosta. Minun puutarha ruukut ja tavarat pääsee talven ajaksi parempaan suojaan.  Saadaan talon kuistin ilme siistimmäksi, kun viedään ylimääräinen tavara varastoon piiloon. Mieheni on aika taitava, oma tekevää osaa arvostaa. <3 <3  Ihanaa viikonloppua!