Siirry pääsisältöön

Tammikuu 2021

 Uusi karvamatto.


Pienen kiipeilijän takia on ollut sohva aika kauan pois käytöstä. Meidän olohuoneen lattia materiaali on laatta. Alkoi ihanat pakkas ilmat, ja vaikka on lattialämmitys, laattalattia hohkaa kylmää. Ja meidän perhe tykkää muutenkin istua lattialla, vaikka on suojelun takia pieneltä mieheltä sohva pois käytöstä. Perjantaina päätin, että lähden Askosta ostamaan karvamaton alesta, koska Askon matot on lämpimiä. Löysin 5 minuutissa uuden maton ja sopivan värin taapero ja koira perheeseen. Tämä harmaa karvamatto on ihana. Samalla lähti mukaan  isot vaaleanpunaiset tyynyt, joita käytetään lattiatyynyn virkana. Pieni olohuoneen ehostus ja toi samalla perheelle mukavuutta. Nyt on kiva istua matolla, kun on lämmin istua. 


Mukavaa pakkaspäivää!




Kommentit

  1. Oi,miten sattuikin minulla tänään ollut vaaleanpunainen day,askartelun ym mielessä.
    Ihana ja lämmin matto ostos ja todella mukava varmasti istua maton päällä. Tyynyt kaunis vaaleanpunainen lisäys sisustukseen.
    Lattialla istuminen niin tuttua,töissä istun melki aina lasten kanssa lattialla,jotenkin niin äärettömän helpompi leikit ym kun olet katse kontaktissa lapseen. Oikeen mukavavia leikki hetkiä uuden maton päällä. Ja pysykää lämpöisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivien ilot. :)
      Uusi matto on tuonut meidän perheeseen mukavuutta, nyt pystyy lattialla istumaan ja matto jopa tuntuu lämpimältä. Paras ostos pitkään aikaan. Pieni poikani tykkää makoilla karvamatolla, kaksi viikkoa vasta toisesta sydänleikkauksesta. Isommat lapset makoilee ja katsoo televisiota ja leikkivät. Koirat tykkää nukkua päiväunia matolla. Ja itsekin viihdyn. Myö yritetään pysyä lämpöisenä, vaikka ulkona on yli -20 astetta pakkasta. Pysy sinäkin lämpimänä, ja rauhallista viikonloppua sinulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!