Siirry pääsisältöön

Syyskuu 2020

 Etäopiskelua ja pienemmän suojelua taudeilta.




Pitkästä aikaan ihan meidän perheen tarinaa ja tämän hetken asioita. Haluan omassa blogissa kirjoittaa omia ajatuksia, tunteita tai tämän hetkistä tilanetta arjestani. Minun 4.luokkalainen siirtyi etäopiskeluun, Mikkelin korona tilanteen takia. Täällä on muutama päivä pidetty etäopiskelua, poikani on suoriutunut todella omatoimisesti, välillä äiti käynyt auttamassa. Eilen pääsin pitkästä aikaan piirtämään pojalleni ympän harjoitus koetta, minun lempi aihessta niitty kasveista. Piirtäminen on kivaa. Minulla on tapana tehdä pojalleni harjoitus koe, ennen oikeaa koetta. Sillä tavalla pystyy tarkistamaan, osaako poika koe aluetta. Ja tämä äiti tekee kaikkensa pojan koulu opiskeluun ja kannustamiseen. <3
Etäkoulua jatketaan vielä tuleva viikkokin, tässä tämä menee, kun olen pienimmälle omaishoitajana. Otin kaiken varalta esikoululaisen kotiin, anoin lomaa ja hoidan hänen esiopetuksen. Tyttöni kanssa ollaan tehty annettuja tehtäviä, luettu, kävelty, leikitty, tehty ruokaa. 

Tänä vuonna ollaan paljon mietitty omaa liikkumista ja ihmisten näkemistä tämän koronan takia. Yritetään kaiken mahdollisen tavan suojella rakasta Markusta. Kun viime viikolla Mikkeliin tuli paljon korona uutisia, tuli aika pelottava fiilis. Vielä enemmän haluaa suojella Markusta ja muita lapsia. Pojallani on sellaisia sairauksia, että perus flunssa kuume voi olla pahasta hänen sydämelle, aina jos tulee korkea kuume on mentävä sairaalaan näytille. Pojallani on synnynäinen sydävika ja vaikea atsma. Atsma oireet pahenevat flunssan yhteydessä, silloin tarvitsee lääkkeitä enemmän. Poikani on useamman virus taudin sairastanut, ja joka kerta on ollut tauti pahempi. Vaikka tällä hetkellä lapset harvemmin sairastaa koronaa, mutta se voi olla meidän pojalle kohtolokas, kun sydän ei toimi normaaliisti. Minun tehtävänä on äitinä ja omaishoitajana  suojella tota pientä rakasta. Tämä vuosi on ollut aikamoinen, hurja ja pelottava. Kaipaan normaalia elämää, toivottavsti sellainen vielä joskus tulee. 

Eilen katsottin Elämän lapsien ohjelma. 💗 Ohjelman katsominen toi sairaala muistoja mieleen viime vuodelta ja kyyneleitä silmiin. Ohjelma koskettaa, ja asia on tärkeä kaikille lapsi potilaille.  Pojan sydän leikattiin lastensairaalassa marrakussa 2019. Markukselle tulee jossain vaiheessa toinen sydänleikkaus eteen, koska ensimmäinen epäonnistui. Huomenna on sydän kontrollit, tietää paremmin missä mennään, jännittäviä hetkiä.  



Toivotan jokaiselle kaikkea hyvää tulevaan syksyyn!






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!