Rapeat valkosuklaalastut
Leivoin tyttöni kanssa paahdetut valkosuklaalastuja. Helppo ohje, ja hyvää leipomis harjoitusta 5-vuotiaalle tytölle. Nyt on päiväkahvilla oma tekemiä keksiä.
Ohjeena käytin Kinuskikissan paahdetut valkosuklaalastuja.
Taikina:
1 pellillinen
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
125 g voita
1 dl sokeria
1 muna
200 g valkosuklaata
Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe.
Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää muna ja jauhot.
Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle ohueksi levyksi (n. 30 x 30 cm).
Leikkaa valkosuklaa rouheaksi. Ripottele rouhe taikinalevyn pinnalle.
Paista 175 asteessa 12-15 min, kunnes valkosuklaa on saanut vaaleanruskeen sävyn.
Anna jäähtyä. Murra sormin paloiksi.
Aurinkoista päivää sinulle!
Oih, kuulostaa ihanalta!
VastaaPoistaKaikkea hyvää sinne! <3
Kiitos Susanna. Toivotan sinulle kaikkea hyvää ja voimia tämän viruksen aikana. <3
Poista