Siirry pääsisältöön

Syyskuu 2019

Takka tuli, varpaat lämpiää.


Syksyn mukavia juttuja on lämmittää takka kylmänä päivänä, varmasti lämpiää kylmät varpaat. Villasukat ovat olleet kovassa käytössä ja ainot. Viikonloppuna sain tehtyä paljon rästi hommia, niitä oli paljonkin ehtinyt kerääntyä. Sain hoidettua kaikki silitys hommat, mankeloin lakanat, siivosin, siistin yhden kukkapenkin talvi kuntoon, laitoin syyskukat ja huilasin. 

On mukavaa, kun jaksaa touhuta, saanut itselleni takasin energisen olon. Univelat ja huono määrä likkuntaa, ei ole hyvä yhtälö. Nykyään panostan nukkumiseen, mitä pystyn vauvan kanssa välillä tekemään. Tärkeintä on päivän aikana liikunta ja kävely, aktiiviranneke kädessä, joka päivälle tavoite askel määrän suhteen. Energinen äiti on paras lääke, tässä meidän syksyn isoissa muutoksissa. Erityis lapsen äitinä on pakko jaksaa päivän touhut ja vastoin käymiset. Sairaala on liian tuttu 5 kuukauden pojan taipaleen aikana. Itsekin olen oppinut paljon uutta asiaa sairaanhoitoon liittyviä asia, vaikka olen hoitaja. 


Aurinkoista ja mukavaa uutta viikkoa!



Kommentit

  1. Hienon näköinen tuo lasinen takkaluukku. Haluaisin meillekin joskus takan. Minusta takka on niin tunnelmallinen ja kun se ihanasti lämmittää. Se on kyllä totta kun jaksaa touhuta, niin tulee kyllä energinen olo siitä.

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä kivaa istuskella takan edessä ja lämmitellä kylminä päivinä. Itse en ole saanut nukuttua nyt muutamaan päivään kunnolla, en tiedä mistä johtuu. Ja sen takia en olekaan mitään oikeen jaksanut tehdä. http://www.hemparts.fi/tuotteet/takkaluukut/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!