Siirry pääsisältöön

Toukokuu 2019

Valkovuokkoja.


Löysin eilen iltalenkin aikana ojan reunalta valkovuokkoja. Hitsi miten ihania, valkoisia kukkia. Kauniita. Keräsin pienen kimpun, ja laitoin keltaiseen mukiin. Kolme valkovuokkoa otin juurineen, ja istutin heti kukkapenkkiin. Jos vaikka ensi vuonna saisin valkovuokon kukkia omaan puutarhaan loistamaan. 


Mukavaa päivää!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuu 2019

Vauvan tuoksua on ollut 2 viikkoa.

10.4 syntyi meidän pieni klo 13.39 kiireellisellä sektiolla Mikkelin keskussairaalassa. Minua rupesi sinänä päivänä koskemaan vatsaan, vielä istukan kohdalle. Edellisenä päivänä olin huolissan itsestäni ja pienestä, kun kävin Mikkelin sairaalassa ultrassa. Silloin huomattiin vauvan virtaukset huonontuneet ja minun istukan toiminta. 

Onneksi minulle tuli se kova vatsa kipu, ilmeisesti istukka oli irtoamassa ja supistukset kovenivat. Mentiin Mikkelin keskussairalaan klo 11.45 ja siitä suoraan tarkkailuun. Sydänkäyrällä näkyi kohdun supistukset ja tuli vauvan sydänäänen lasku. Sen jälkeen tutkimus huone oli täynnä lääkäreitä ja hoitajia. Syynnytyslääkäri sanoi, että minua ei enää ehditä siirtämään Helsinkiin leikkaukseen, kun vauvalla on hätä. Siitä ruvettiin minua heti valmistelee leikkaukseen. 

Pieni syntyi klo 13.39 kiirellisellä sektiolla. Leikkauksen puudutus epäonnistui, tunsin kaiken leikkaus kivun, onneksi aika nopeasti minut laitettiin lääkkeillä …

Maaliskuu 2019

Tänään alkoi mammaloma! Kävin Hong Kongista ostaa uuden ihanan maton. Orvokkeja bongattu Tokmannilla. 

Tänään alkoi minun mammaloma! Palkitsin itseni kukka-asetelmalla, kävin hakemassa kanta kukkakaupasta. Yksi etappi takana. <3 Alku talvella luulin, että en selviä näin pitkälle, minä pääsin. Olen tosi iloinen. Tähän saakka kaikki mennyt hyvin ja ennen kaikkea olen selvinnyt jo aika varmoille viikoille. 
Kuvan otin tänään aamulla, kun kävin MKS sairaalassa tarkastuksessa ja sain toiset kortisoonipikit kypsyttämään vauvan keuhkoja. Eilen kävin Helsingin Naistenklinikalla tarkastuksissa vauvalla ja minulla kaikki hyvin. Pari kertaa joudun käymään vielä Helsingissä tarkastuksissa ja verikokeissa, ennen H-hetkeä. Eilen saatiin virallinen sektio päivä, jännittää. Loppu pelissä ei mene enää kauan, kun pääsen näkemään mieheni kanssa ensimmäisen kerran meidän pienen rakkaus pakkauksen. <3<3<3 Nytkin meinaa tulla kyynel silmään. Olen ollut tässä raskaudessa enemmän herkempi, ehkä kok…

Maaliskuu 2017

Elämän pieniä iloja viikon ajalta! <3 Pupu talo, kukkasiemenet laitettu multaan, orkovokin haaveilua, Wimma ja kuu maisema. Kaunis aurinkoinen järvi maisema. 
Meidän pupusen puputalo. Olen ommellut puputalon ikkunoihin verhot, vielä maalattava valkoiset verhotangot. Pieniä juttuja kevään aikana lisään puputaloon. 
Istutin kukkasiemenet multaan, turveruukkuihin. Kuva on meidän kodinhoitohuoneesta. Tällä hetkellä pidetään kodinhoitohuoneessa lastenvaunuja, koska ei ole vielä rakennettu autotallia/varastoa. Olisin muuten ottanut koko kuvan meidän ihanasta kodinhoitohuoneesta. 
Istutin vesimelonia, laventelia, sarviorvokkia, valkoista lobeliaa, sinistä lovbeliaa ja idän unikkoa. Ensimmäistä kertaa kokeilen itse taimia kasvatella, katsotaan lähteekö pienet taimet puskemaan. Täällä odotetaan innolla pinetä vihreää alkua. On tämä jännittävää puuhaa. 
Olen haaveillut orvokki istuksia, löysin vanhan kuvan tietokoneelta. Kiva välillä haaveilla. <3
Wimma nautiskelija. 

Ostin tarjouksesta vaaleanp…