Siirry pääsisältöön

Kesäkuu 2018

Leikkimökki leikkiä ja etukuistin maalausta.


Tänään leikittiin tytön kanssa yhdessä leikkimökki leikkejä. Tein tytölleni tiskivedet ja tiskattiin yhteistyöllä leikkimökin astiat.
Yritin olla hiukan seurana, että tulisi leikittyä leikkimökissä. Ainakin oli tytöllä kivaa.

Eilen sain maalattua toiseen kertaan etukuistin lattian. Nyt näyttää talon ilme paremmalta, pieni kerros maalia muuttaa aika paljon. Maalaaminen on ihan kivaa.
Täältä ei maalaus projektit lopu, nimittäin takakuisti odottaa samaa käsittelyä ja autokatoksen maalaus. 
Ei paniikkia, pikku hiljaa tehdään maalaus projektia. 




Alin kuva ennen maalaus projektia. Ilme muuttui paljon, parempaan suuntaan. 


Ihanaa sunnuntaita!

Kommentit

  1. Ihana leikkimökki on tyttärelläsi! Tuolla minulla olisi pienenä kyllä kummasti aika kulunut ;)

    Aurinkoista kesäkuuta<3

    VastaaPoista
  2. Suloinen leikkimökki, niin tärkeä paikka tyttöselle! <3
    Tyylikäs terassi myös.
    Kauniita kesäpäiviä sinne!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!