Siirry pääsisältöön

Elokuu 2017

Villa Hattara


Meidän vaaleanpunainen mökki, Villa Hattara. <3
Ihana väri pilkahdus takapihalla, puistoalueen vieressä. Tyttöni ihan itse sai valita maalin, tämä on täydellinen. Maalia jäi paljon yli, sitä voisi vielä johonkin hyödyntää. Tämä oli mukava kesä projekti. 

Syksyn aikana suunnittelen Villa Hattaran pientä pihaa ja kukkapenkkejä, ja betonilaatoista polkua. Kokeilin valaa betoni laattaa, tähti kakkuvuokaan. Katsotaan, onnistuiko. ;) Jos ei onnistunut yritän uudelleen, ja paremmalla taikina massalla.  


Ihanaa sunnuntaita! Kommentit

 1. Suloinen kuin karamelli! 😍 Ihanan tyttömäinen sisustus, hempeä, prinsessainen. Tuohon pöydän ääreen olisi ihana istahtaa itsekin kahvittelemaan!

  VastaaPoista
 2. Näyttää oikein pikkutytön unelmalta!
  Voi, kun itsellä olisi ollut tuollainen leikkimökki pienenä.
  Ihanaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana Villa Hattara!😍

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2017

Syksyyni kuuluu "timanttiset" tunnelmavalot kuistilla. 

Minun syksyyni kuuluu "timanttiset" tunnelmavalot kuistilla. Laitoin nämä tunnelmavalot tällä viikkolla loistamaan. Asutaan ihan maalla, täällä kaipaa lisä valoja, jo hyvissä ajoin joulua. Otsalamppu on aika kova sana! :)

Tänään samalla siivoilin puhtaaksi etukuistin, pesin kesän liat pois ja kantelin kesä tavaroita/ koristeita piiloon. 

Minulla piha lista, mitä pitää tehdä ennen talven tuloa. ;)Onko teilläkin piha askareita ennen talven tuloa? Oletteko laittaneet tunnelmavaloja ulos? 

Syksyistä viikonloppua! 

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja! 

Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :)
Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi. 


Ihanaa viikonloppua!

Heinäkuu 2014

<3<3<3<3


Vauva juttuja <3

Viime viikko meni pojan/ vauvan huoneen siivotessa. Heitettiin kaikki turhat lelut pois ja vauvan leluja vietiin varastoon. Kirjahylly kannettiin varastoon, sen paikalle koottiin pinnasänky. Jaksoin pestä ikkunan ja vaihoin verhot. Pinnasängyn seinustalle kiinntin sirkus junan, tuomaan vähän ilmettä lastenhuoneeseen. Ja koko viikko meni puhtaiden vaatteiden  silittämisessä, ja sitä oli kertynyt useammalta viikolta- eli paljon. 
Sunnutaina asensin mieheni kanssa pinnasängyn verhon ja musiikki mobilen. Molemmat ihasteltiin, kun mobile soitti rauhallista uni kappaletta, meinas tulla tippa silmään. <3 Ollaan vasta parin päivän aikana tajuttu se, että pienen syntymä maailmaan on tosi lähellä. Kohta meidän perhe kasvaa uudella rakkaus pakkauksella. :) 
Nytkin istun koneen äärellä, pieni potkii äidin masua ja yrittää pyllyä nostaa masusta läpi. 
Tässä kuussa on laskettu aika, eli vauva voi tulla milloin tahansa maailmaan. Nyt vielä levättävä kunnolla, j…