Siirry pääsisältöön

Elokuu 2017

Villa Hattara


Meidän vaaleanpunainen mökki, Villa Hattara. <3
Ihana väri pilkahdus takapihalla, puistoalueen vieressä. Tyttöni ihan itse sai valita maalin, tämä on täydellinen. Maalia jäi paljon yli, sitä voisi vielä johonkin hyödyntää. Tämä oli mukava kesä projekti. 

Syksyn aikana suunnittelen Villa Hattaran pientä pihaa ja kukkapenkkejä, ja betonilaatoista polkua. Kokeilin valaa betoni laattaa, tähti kakkuvuokaan. Katsotaan, onnistuiko. ;) Jos ei onnistunut yritän uudelleen, ja paremmalla taikina massalla.  


Ihanaa sunnuntaita! Kommentit

 1. Suloinen kuin karamelli! 😍 Ihanan tyttömäinen sisustus, hempeä, prinsessainen. Tuohon pöydän ääreen olisi ihana istahtaa itsekin kahvittelemaan!

  VastaaPoista
 2. Näyttää oikein pikkutytön unelmalta!
  Voi, kun itsellä olisi ollut tuollainen leikkimökki pienenä.
  Ihanaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana Villa Hattara!😍

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2017

Syksyyni kuuluu "timanttiset" tunnelmavalot kuistilla. 

Minun syksyyni kuuluu "timanttiset" tunnelmavalot kuistilla. Laitoin nämä tunnelmavalot tällä viikkolla loistamaan. Asutaan ihan maalla, täällä kaipaa lisä valoja, jo hyvissä ajoin joulua. Otsalamppu on aika kova sana! :)

Tänään samalla siivoilin puhtaaksi etukuistin, pesin kesän liat pois ja kantelin kesä tavaroita/ koristeita piiloon. 

Minulla piha lista, mitä pitää tehdä ennen talven tuloa. ;)Onko teilläkin piha askareita ennen talven tuloa? Oletteko laittaneet tunnelmavaloja ulos? 

Syksyistä viikonloppua! 

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja! 

Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :)
Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi. 


Ihanaa viikonloppua!

Lokakuu 2017

Ensimmäiset joulutortut, mikä ihana tuoksu. Elämän pieniä iloja! <3

Mikä ihana tuoksu tulee joulutortuista koko keittiöön. Tänään teki mieli niin kovasti leipoa joulutorttuja, pitäähän se mielihimo toteuttaa. Meillä leivotaan joulutortut omenamarmelaadilla, siitä lapsetkin tykkää. Tänään tein tähti ja enkeli joulutorttuja. Nyt herkutellaan ja laitetaan takkaan tuli. Nautitaan mukavasta koti-illasta. 


Mukavaa ja rauhallista iltaa!