Siirry pääsisältöön

Heinäkuu 2017

Leikkimökki maalattu sisältä! Valkoista ja harmaata.


Nyt on leikkimökki sisältä maalauksen suhteen valmis. HYVÄ!! Minä pääsen pikku hiljaa sisustumaan meidän Villaa. Meidän on mietittävä nimi uudelleen mökille, en halua nimetä saman nimiseksi mitä on jo villa mökeillä käytössä. Onko mitään ehdotuksia? :)

Maalaaminen oli kivaa, minun hyvä ystävä oli auttamassa. Viime viikon perjantaina maalaattiin Novan retro perjantain avustuksella. Kivaa oli! :):)

Mökin sisä värinä käytettiin valkoista seinissä ja katossa, lattialla harmaata. Tästä tuli ihana. <3

Vielä edessä ulko maalaus, pieni mukava urakka. Tästä on hyvä jatkaa, ompelemalla verhoja ja tuunata vanhoja huonekaluja Villan tarkoitukseen. 

Ihanaa viikkoa jokaiselle! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2017

Syksyyni kuuluu "timanttiset" tunnelmavalot kuistilla. 

Minun syksyyni kuuluu "timanttiset" tunnelmavalot kuistilla. Laitoin nämä tunnelmavalot tällä viikkolla loistamaan. Asutaan ihan maalla, täällä kaipaa lisä valoja, jo hyvissä ajoin joulua. Otsalamppu on aika kova sana! :)

Tänään samalla siivoilin puhtaaksi etukuistin, pesin kesän liat pois ja kantelin kesä tavaroita/ koristeita piiloon. 

Minulla piha lista, mitä pitää tehdä ennen talven tuloa. ;)Onko teilläkin piha askareita ennen talven tuloa? Oletteko laittaneet tunnelmavaloja ulos? 

Syksyistä viikonloppua! 

Lokakuu 2017

Ensimmäiset joulutortut, mikä ihana tuoksu. Elämän pieniä iloja! <3

Mikä ihana tuoksu tulee joulutortuista koko keittiöön. Tänään teki mieli niin kovasti leipoa joulutorttuja, pitäähän se mielihimo toteuttaa. Meillä leivotaan joulutortut omenamarmelaadilla, siitä lapsetkin tykkää. Tänään tein tähti ja enkeli joulutorttuja. Nyt herkutellaan ja laitetaan takkaan tuli. Nautitaan mukavasta koti-illasta. 


Mukavaa ja rauhallista iltaa! 

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja! 

Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :)
Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi. 


Ihanaa viikonloppua!