Siirry pääsisältöön

Heinäkuu 2017

Leikkimökki maalattu sisältä! Valkoista ja harmaata.


Nyt on leikkimökki sisältä maalauksen suhteen valmis. HYVÄ!! Minä pääsen pikku hiljaa sisustumaan meidän Villaa. Meidän on mietittävä nimi uudelleen mökille, en halua nimetä saman nimiseksi mitä on jo villa mökeillä käytössä. Onko mitään ehdotuksia? :)

Maalaaminen oli kivaa, minun hyvä ystävä oli auttamassa. Viime viikon perjantaina maalaattiin Novan retro perjantain avustuksella. Kivaa oli! :):)

Mökin sisä värinä käytettiin valkoista seinissä ja katossa, lattialla harmaata. Tästä tuli ihana. <3

Vielä edessä ulko maalaus, pieni mukava urakka. Tästä on hyvä jatkaa, ompelemalla verhoja ja tuunata vanhoja huonekaluja Villan tarkoitukseen. 

Ihanaa viikkoa jokaiselle! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuu 2013

<3<3<3<3

Suunnittelua!Pari päivää sitten tilasin uuden ihanuuden kotiin. Tälläisen Aava-sivupöydän löysin Hobby Hallin netti sivuilta. Olen koko syksyn haaveillut olohuoneeseen tämän tyylistä sivupöytää. Sitten mie löysin, ja yllätys tilasin sen. Laitan tämän sivupöydän valokuva kollaasin alapuolelle. Numero lipasto vaihtaa paikkaa television viereen, siitä oleva vaalea kirjahylly siirtyy pojan huoneeseen. Tarkoitukseni on olohuoneen ilmettä saada kevyemmäksi ja pojan huoneen tumman kirjahyllyn laitan kiertoon. Koska oli tarkoitus saada pojan huoneeseen yhtänäinen teema huonekaluilla, niin toi vaalea kirjahylly sopii mainiosti. 
Pari viikkoa pitää odotella ennen kuin saan uuden ihanuuden kotiin. En malta odottaa. Saa nähdä osaanko koota koko sivupöytää, jos en osaa saa tulla vaari auttamaan. Meinaan vielä ostaa siihen sopivat rottinkikorit tohon ala tasolle. Katsotaan millaiset korit siihen käy, hankittava vasta sitten ne korit, kun olen saanut ihanuuden kasattua. Ettei tule…

Heinäkuu 2014

<3<3<3<3


Vauva juttuja <3

Viime viikko meni pojan/ vauvan huoneen siivotessa. Heitettiin kaikki turhat lelut pois ja vauvan leluja vietiin varastoon. Kirjahylly kannettiin varastoon, sen paikalle koottiin pinnasänky. Jaksoin pestä ikkunan ja vaihoin verhot. Pinnasängyn seinustalle kiinntin sirkus junan, tuomaan vähän ilmettä lastenhuoneeseen. Ja koko viikko meni puhtaiden vaatteiden  silittämisessä, ja sitä oli kertynyt useammalta viikolta- eli paljon. 
Sunnutaina asensin mieheni kanssa pinnasängyn verhon ja musiikki mobilen. Molemmat ihasteltiin, kun mobile soitti rauhallista uni kappaletta, meinas tulla tippa silmään. <3 Ollaan vasta parin päivän aikana tajuttu se, että pienen syntymä maailmaan on tosi lähellä. Kohta meidän perhe kasvaa uudella rakkaus pakkauksella. :) 
Nytkin istun koneen äärellä, pieni potkii äidin masua ja yrittää pyllyä nostaa masusta läpi. 
Tässä kuussa on laskettu aika, eli vauva voi tulla milloin tahansa maailmaan. Nyt vielä levättävä kunnolla, j…

Maaliskuu 2017

Tälläiset suloiset kirppari löydöt. 
Kävin maanantaina Mikkelin Ajattomassa, aivan super hyvä paikka. Siisti, valoisa ja paljon tilaa, mahtuu jopa menemään vaunuilla välit. Suosittelen käymään, jos täällä päin joku tulee käymään. Löytyy halvalla vaatteita ja sisustustavaraa, ja ennen kaikkea hyvässä kunnossa olevaa tavaraa. 
Minä löysin tytön huoneeseen 3 e tyttö valot, Greengaten kukka emali mukin 4 e ja Amanda B rusetti naulakon 3 e. Greengaten emali muki pääsi askartelu pöydälle, siinä on hyvä pitää saksia ja kyniä. En ole vielä keksinyt mihin laittaisin rusetti naulakon, mutta varmasti paikka löytyy. Tytön huoneeseen laitan paraati paikalle tyttövalot, siitä myöhemiin postailen. 
Ihanaa aloittaa loma aamu  rauhallisesti syöden viiliä, manteleita, rusinoita ja mustikoita, kera hunajan. Hunaja on hyvä lääke!! :) Parasta aamupala seuraa lukea sisustus lehteä Talo & Koti, laittaa omat sisustus unelmat pyörimään. <3<3
Eilen sain rauhassa silitettyä pyykkimme kaappiin piloon. Ainu…