Siirry pääsisältöön

Huuhtikuu 2017
Olohuoneen sohvan uusi tyyli, uudet sohvapäälliset! Hyvä ostos!
Vaihdettiin sohvan uudet päälliset. Itse asiassa siihen oli syykin, mieheni sotki rulla kebabin kastikkeella edelliset päälliset. :( Oli aikamoinen sotku, ja ei edes konepesulla puhdistunut päälliset. 

Onneksi samana tilanne päivänä kävin Ikean nettisivuilla, ja löysin halvalla uudet sohvamme päälliset beigen värisenä. Ektorp 3 istuttavan sohvan päälliset maksoi yht. 59 euroa. Joo, ei paha yhtään. Samalla saimme melkein uuden sohvan. :)Wimma ja nallen kanssa päiväunet. <3


 Tässä kuvassa näkyy edelliset ruusu päälliset. Ihanaa tulevaa viikonloppua!  


Kommentit

 1. Irtopäällisillä saa kyllä kivasti vaihtelua ja vieläpä suhteellisen edullisesti.
  Voin kuvitella, että todellakin rullakebab tarttuu oikein hyvin sohvaan;)
  Ihanaa sunnuntaita sinne♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen. :)
   Niin saa irtopäällisillä edullisen vaihtelun, ja uuden paremman tyylin.
   Ihanaa viikkoa sinulle! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuu 2013

<3<3<3<3

Suunnittelua!Pari päivää sitten tilasin uuden ihanuuden kotiin. Tälläisen Aava-sivupöydän löysin Hobby Hallin netti sivuilta. Olen koko syksyn haaveillut olohuoneeseen tämän tyylistä sivupöytää. Sitten mie löysin, ja yllätys tilasin sen. Laitan tämän sivupöydän valokuva kollaasin alapuolelle. Numero lipasto vaihtaa paikkaa television viereen, siitä oleva vaalea kirjahylly siirtyy pojan huoneeseen. Tarkoitukseni on olohuoneen ilmettä saada kevyemmäksi ja pojan huoneen tumman kirjahyllyn laitan kiertoon. Koska oli tarkoitus saada pojan huoneeseen yhtänäinen teema huonekaluilla, niin toi vaalea kirjahylly sopii mainiosti. 
Pari viikkoa pitää odotella ennen kuin saan uuden ihanuuden kotiin. En malta odottaa. Saa nähdä osaanko koota koko sivupöytää, jos en osaa saa tulla vaari auttamaan. Meinaan vielä ostaa siihen sopivat rottinkikorit tohon ala tasolle. Katsotaan millaiset korit siihen käy, hankittava vasta sitten ne korit, kun olen saanut ihanuuden kasattua. Ettei tule…

Heinäkuu 2014

<3<3<3<3


Vauva juttuja <3

Viime viikko meni pojan/ vauvan huoneen siivotessa. Heitettiin kaikki turhat lelut pois ja vauvan leluja vietiin varastoon. Kirjahylly kannettiin varastoon, sen paikalle koottiin pinnasänky. Jaksoin pestä ikkunan ja vaihoin verhot. Pinnasängyn seinustalle kiinntin sirkus junan, tuomaan vähän ilmettä lastenhuoneeseen. Ja koko viikko meni puhtaiden vaatteiden  silittämisessä, ja sitä oli kertynyt useammalta viikolta- eli paljon. 
Sunnutaina asensin mieheni kanssa pinnasängyn verhon ja musiikki mobilen. Molemmat ihasteltiin, kun mobile soitti rauhallista uni kappaletta, meinas tulla tippa silmään. <3 Ollaan vasta parin päivän aikana tajuttu se, että pienen syntymä maailmaan on tosi lähellä. Kohta meidän perhe kasvaa uudella rakkaus pakkauksella. :) 
Nytkin istun koneen äärellä, pieni potkii äidin masua ja yrittää pyllyä nostaa masusta läpi. 
Tässä kuussa on laskettu aika, eli vauva voi tulla milloin tahansa maailmaan. Nyt vielä levättävä kunnolla, j…

Maaliskuu 2017

Tälläiset suloiset kirppari löydöt. 
Kävin maanantaina Mikkelin Ajattomassa, aivan super hyvä paikka. Siisti, valoisa ja paljon tilaa, mahtuu jopa menemään vaunuilla välit. Suosittelen käymään, jos täällä päin joku tulee käymään. Löytyy halvalla vaatteita ja sisustustavaraa, ja ennen kaikkea hyvässä kunnossa olevaa tavaraa. 
Minä löysin tytön huoneeseen 3 e tyttö valot, Greengaten kukka emali mukin 4 e ja Amanda B rusetti naulakon 3 e. Greengaten emali muki pääsi askartelu pöydälle, siinä on hyvä pitää saksia ja kyniä. En ole vielä keksinyt mihin laittaisin rusetti naulakon, mutta varmasti paikka löytyy. Tytön huoneeseen laitan paraati paikalle tyttövalot, siitä myöhemiin postailen. 
Ihanaa aloittaa loma aamu  rauhallisesti syöden viiliä, manteleita, rusinoita ja mustikoita, kera hunajan. Hunaja on hyvä lääke!! :) Parasta aamupala seuraa lukea sisustus lehteä Talo & Koti, laittaa omat sisustus unelmat pyörimään. <3<3
Eilen sain rauhassa silitettyä pyykkimme kaappiin piloon. Ainu…