Siirry pääsisältöön

Maaliskuu 2017




Keväinen kori istutus helmililjoista ja itse ommeltu liina vanhasta verhosta. Kaikki pitää hyödyntää! :)







Tein kevät istutuksen koriin helmililjoista ja laitoin sammalta päälle. Sammalta löytyi metsästä, parista sulanneesta kohdasta, lumet ovat saanet kyytiä. Vielä löytyy meidän pihalta paljon lunta, odotetaan innokkaasti lumen häviämistä! 

Korin kahvan koristelin paperi ruusu koristeilla, varpunen ja pääsiäis muna pääsi mukaan koriin istumaan. Tämä oli rentouttavaa puuhaa, ja saa palkitsevaa silmän kauneudelle. :)

Ompelin vanhan kodin verhosta, keittiön pöydälle perhos kaitaliinan. Ihanan keväinen. Kaikki vanha materiaali tässä talossa hyödynnetään, ei aina tarvitse ostaa uutta. 

Pupu koristeen ympärille löysin Tokmannilta hempeän pääsiäis kranssin. Vähän kotiin pääsiäis tyyliä, hiukan vielä lisää laitetaan lapsien kanssa. 

Löysin Citymarketin puolelta betoni pupun, mikä koristaa keltaisten tulppaani kuvassa. Betoni koristeet ovat kauniita, meinaan kesällä kokeilla oma tekemiä betoni puutaraha koristeiden tekoa. Lainasin kirjastosta kirjan, ja otan siitä hyviä vinkkejä kokeiluun. 

Aloitin viime viikolla siskoni avustuksella virkkaamaan vanhan roosan väristä mattoa. Se oli kivaa, ja haluan oppia uudestaan virkkamaan mattoa. Taidan useammin pistäytyä siskoni luona kylässä. Tämän teen tytön huoneeseen.

Oma kuva otettu eiliseltä koiralenkiltä järven jäältä. Oli kaunis ja hiljainen luonto. Minä, koiruudet ja lauleli kauniisti mustarastas. 
Täällä sielu lepää, niin nautin maalla asumisesta.  <3<3


















Ihanaa viikonloppua! <3

Kommentit

  1. Kivoja pääsiäisjuttuja!
    Minullakin on tapana jemmata kaikkea, jos vaikka sitä voisi uudelleen käyttää johonkin muuhun tarkoitukseen.
    Aurinkoista viikonloppua♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen. :)
      Itsellä on iso pino kaiken näköistä jemmattavaa tavaraa/ vaatetta, mistä voisi uutta loihtia. Kivaa tiistai päivää sinulle! <3

      Poista
  2. Vanhasta saa monesti pienellä vaivalla uutta. On ekologista uusiokäyttää vanhaa eikä aina tosiaankaan kannata tai tarvitse ostaa uutta.

    Kauniin pääsiäisasetelman olet tehnyt. Ihana virittäytyä saapuvan pääsiäisen tuntuun laittelemalla kotia hissukseen juhla-asuun. 💛

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!