Siirry pääsisältöön

Maaliskuu 2017




Tälläiset suloiset kirppari löydöt. 

Kävin maanantaina Mikkelin Ajattomassa, aivan super hyvä paikka. Siisti, valoisa ja paljon tilaa, mahtuu jopa menemään vaunuilla välit. Suosittelen käymään, jos täällä päin joku tulee käymään. Löytyy halvalla vaatteita ja sisustustavaraa, ja ennen kaikkea hyvässä kunnossa olevaa tavaraa. 

Minä löysin tytön huoneeseen 3 e tyttö valot, Greengaten kukka emali mukin 4 e ja Amanda B rusetti naulakon 3 e. Greengaten emali muki pääsi askartelu pöydälle, siinä on hyvä pitää saksia ja kyniä. En ole vielä keksinyt mihin laittaisin rusetti naulakon, mutta varmasti paikka löytyy. Tytön huoneeseen laitan paraati paikalle tyttövalot, siitä myöhemiin postailen. 

Ihanaa aloittaa loma aamu  rauhallisesti syöden viiliä, manteleita, rusinoita ja mustikoita, kera hunajan. Hunaja on hyvä lääke!! :) Parasta aamupala seuraa lukea sisustus lehteä Talo & Koti, laittaa omat sisustus unelmat pyörimään. <3<3

Eilen sain rauhassa silitettyä pyykkimme kaappiin piloon. Ainut homma mistä tämä aikuinen nainen nauttii sydämen kyllyydellä kotihommasta. Silitin ja katsoin Hercule Poirotin elokuvan, olen jäänyt niihin koukkuun. 

Tänään siivottiin kotia. Minulla oli iso urakka siivota makuhuoneen vaatehuone ja huone, nyt se on siisti. Olipa homma, työviikoilla ei jaksa aina pitää tip top kunnossa. Vielä vaihdettava verhot huoneeseen, sitten voi nauttia makuhuoneen tunnelmasta. 

Haluisin käydä keräämässä pajunkissoja maljakkon, täällä meillä päin ei oiken ole. Ei auta kun bongailla autolla ajaessa, jos jostain löytyy. Pajunkissat toisi herkkää tyyliä kukka-asetelmiin.

Nyt kauppaan ja hakemaan hyvä ystävä meille kylään.

Nähdään taas! :)


















Näistä ikkunoista nautin lomalla katsoa meidän taulu maisemaa ja päivän sään vaihtelua. 


Ihanaa päivää jokaiselle! 

Kommentit

  1. Kivoja kirpparilöytöjä!
    Minäkin pyrin kerran viikkoon käymään tuossa meidän lähikirppiksellä, koskaan kun ei tiedä mitä sieltä löytyy ;)
    Ihanaa loppuviikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen. :)
      Kirppis käynnit on mukavia, ikinä ei tiedä mitä voi löytää. ;)
      Ihanaa viikonloppua! <3

      Poista
  2. Ihastuttavia löytöjä teitkin!
    Rentoa maaliskuun alkua sinne!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!