Siirry pääsisältöön

Kesäkuu 2016





Pientä palaa romantikkaa kukkapenkkiin ja kesän herkkuja! 




Eilen meillä pidettiin grilli kauden avajaiset, tehtiin herkullista ruokaa. Minä sen kunniaksi leivoin Brita mansikkakakkua, nami. Olipa herkullista. Kesällä pitää myös herkutella. :)

Olen ulkona ollessa yrittänyt aina touhuta kukkapenkkien ja pihan kimpussa. Pienet lapseni tarvitsee vielä aika paljon valvomista, mutta silti joka kerta saan laitettua kiviä tulevaan kukkapenkkiin. Poikani sanoi eilen minulle "äiti on aina hulluna kukkiin"! Niin olen, myönnän heikkouteni. Selitin pojalleni, että äiti tykkää tälläisestä harrastuksesta ja on ihana nähdä oman käden työt. Nämä kaikki pihatyöt tehdään itselleni ja perheelleni. Pitäähän silmälle olla kaunista ja etenkin mielelle. :) <3







Pieni pala romantiikka ja kivipolku kohti  unelmia. Tämä kukkapenkki ei ole valmis, vielä aika alku vaiheessa. Lasten synttäreille tarkoitus valmistua, tämän kukkapenkin taakse laitetaan pihapaviljonki. 








Meidän 1/4 osaa nurmikko vihertää. Vihdoin ja viimein lähti ruoho itämään, se tarvitsee älytöntä kastelua. Kanta pään kautta oppii kaikki tälläiset asiat. Jatkossa ollaan mestarit ruohon kasvattimessa! Ei ole muuten mikään pieni juttu toi nurmikon teko. On monta eri vaihetta, loppu pelissä aika raskas ja inhottava puuha. Pari iltaa sitten saatiin loppu takapiha ja toinen talon sivu kylvettyä. Enää puuttuu kokonaan etupiha, onneksi sentään ollaan voiton puolella. 






Kaikille aivan ihanaa kesää! :)





Kommentit

  1. Näyttää kivalle teidän piha! Varmasti on ollut työtä noiden kivien kasaamisessa, mutta on kyllä kannattanut;)
    Aurinkoista loppuviikkoa♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen. :)
      On ollut työtä kivien kasaamisessa, mutta kivaa hommaa. Itse olen hulluna kiviin, ne on todella kauniita.
      Ihanaa viikkoa sinulle! <3

      Poista
  2. Käyppäs kurkkaamassa blogiini 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytiin kurkkaamassa, kiva yllätys löytyi. Kiitos. :) Ja laitoin sähköpostia.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!