Siirry pääsisältöön

Toukokuu 2016





Rauhallinen kotipäivä, lasten kanssa ulkoiltu ja ihana yllätys löytyi omalta tontilta! Rapanperi, jee!




 Tänään ollaan vietetty rauhallista kotipäivää ulkoillen ja lempi puuhien parissa. :) Olen yrittänyt ottaa vähän rauhallisemmin, tai oikeastaan antaa itselleen luvan myös levätä. Eihän sitä tarvitse koko ajan olla touhukas ja aktiivi rannekkeen paukkua. Ihana aamu ja päivä ollut lapsien ja koirien parissa. <3

Kävin päivällä lapsien kanssa ulkoilemassa. Tutustuttiin tarkemmin omalle tontille, yritän katsoa tarkemmin mitä kaikkea kivaa täältä löytyy. Ainakin meillä on tilaa, se ei tule loppumaan. Ja pihamaata pystyy aina halutessaan jatkaa rantaa päin, jos joka vuosi innostun laajentaa nyt nykyistä tulevaa pihamaata. ;) Tääällä on meille ikuinen projekti. <3<3

Bongasin koiratarhan vierestä rapanperin!! Olin tästä löydöstä todella innoissani, huusin iloisesti jopa omalle miehelleni tule katsomaan mitä minä löysin. :).) Tämä mukava yllätys on huippu paras, varmasti teen kiisseliä ja piirakkaa, nam. Silti haen kesällä vanhan ajan rapanepria (iso lehtistä) mummon penkistä. Haluan sitä tänne kasvamaan omalle jälkipolvelle ja lapsenlapsillekin. ;) Haluan tuoda mummon lempi kukkia kasvamaan omalle pihamaalle, ne ovat arvokkaita ja rakkaita omasta lapsuudesta. Minusta on ihana jatkaa ja kasvattaa oman suvun kasveja arvokkaasti muistaen omalla pihamaalla. Kasvilla ja kukalla voi olla tarina, sitä on ihana kantaa omassa elämässä mukana lopun elämän. <3<3<3




Ennen ulkoilua innostuin lapsien kanssa piirtämään. Molemmat lapset jaksoi pienen hetken keskittyä piirtämiseen, hienot piirrokset tulivat. Itse laitoin samalla lounaan tulemaan, ja rauhoituin samalla piirtämään lempi aiheesta, kukista. <3 Piirsin minun lempi lapsuuden kirjan kuvasta mallia. Mallista piirtäminen on parasta, vaikka poika sanoi "pitääkö aina äiti piirtää mallista"! ;) Meidän perheellä ollut kevät hirveää kiirettä/tekemistä/menoa. Huomasin itsestäni tällä viikolla, että pitäisi päästä rauhassa rauhoittumaan. Aamulla tuli ajoitus taidan piirtää, se rauhoittaa ja rentouttaa minut  yleensä kiire maailmasta. Ja sen jälkeen oli rauhaliinen fiilis, taidan ottaa piirtämisen usemmin kuvioon. 




Näistä omista piirrutuksista pystyis tekemään tauluja, vaikka kodinhoitohuoneen seinälle. 







Hartti poika tuli eilen pitkästä aikaan kotiin. <3 Äidin karvainen kulta. <3 Ulkoillessa vahtii minua ja lapsia. Ei ikinä jätä meitä keskenään ulos, haluaa olla meidän lähellä. 







Soutuvene odottaa rantaan kantamista. Airot hankittu, tulppa ja pelastusliivit. Olispa huomenna hineno ilma, pääsis kokeilemaan järvellä soutelua. 




Meidän talon oikeata sivua kiertää terassi. Kodinhoitohuoneesta pääsee terassille nauttimaan kauniista ilmasta. Tällä hetkellä terassi näyttää järkyltä noista tavaroista, mitä tarvitaan vielä pihan rakentelu vaiheessa. Ja ei ole varasto tilaa talvi tavaroille, vielä on pakko säilyttää terassilla. Tätä tillaa pystyy hyödyntää vielä. Tänä kesänä vähän yritän siistiä ilmettä ja rakennetaan portaat kuistilta takapihalle. 









Kävin lapsien kanssa kalliolla, sieltä otin nämä kaksi kuvaa. Meillä on koiratarha, missä pystyy tarvittaessa pitää koiria. Alemmassa kuvassa näkee miten paljon meillä on tilaa täällä tehdä vaikka mitä juttuja. Ensi keväänä siistin pensaita ja puita, tonne rannalle päin, ettei ilme tule näyttämmän liian viidakolta. Täällä kasvaa ihan älyttömästi luonnon vadelmaa, täältä saan kerättyä omat vatut pakkaseen talveksi. 




Ihanaa viikonloppua! 














Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!