Siirry pääsisältöön

Syyskuu 2015





Pienen pientä askartelua ja maalausta betoniin! 





Innostuin muutama viikko sitten maalaamaan betoniset kynttiläjalat Vintage maalilla. Nimittäin minua jollakin tapaa inhotti noi betoniset kynttilänjalat, eivät tuntunut minun tyylisiltä. Sain idean, että maalaan ne. Innostuin heti, kun maali tarttui hyvin pintaan, ja väri muuttui heti parempaan suuntaan. Betonin maalaminen oli ihan uusi juttu, suosittelen muillekin! :) Nyt minä jaksan paremmin katsoa ja ihastella uusia tuunattuja kynttilänjalkoja.  Meinaan tulevana kesänä maalata betoni koristeita ulos uudelle pihalle. ;)







Vasemmalla uusi väri ja oikealla betonin värinen. 








Samalla kertaa askartelin kukka muffiinivuoasta makuuhuoneeseen tunnelma/koristevalot. Nämä on ihanat ja hyödylliset. Käytän näitä yövaloina, nään paremmin mennä laittamaan pupuselle yöllä tutin takaisin suuhun. 

Nämä valot on tuonut joulu fiilistä. :) :)

Tänä jouluna päästään laittaamaan kaunista joulua ihanaan uuteen kotiin. En malta odottaa, olen TODELLA innokas. 







Kommentit

  1. Noista kynttiläjaloista tuli hienot, käy teidän sisustukseen todella hyvin!
    Kiva, että olette löytäneet unelmakodin :) Nyt pääset toteuttamaan sisustamishaaveitasi.
    Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen. :) En malta odottaa muuttoa ja kodin sisustamis touhuja. Nyt saan ja pääsen ensimmäistä kertaa laittaa meille omaa kotia viimeisen päälle. Kivaa viikkoa. <3

      Poista
  2. Kiva leikitellä väreillä!
    Syksyn tunnelma tuo jo joulun mieleen!
    Itsekin aloitin jo joulukorttien tekemisen, vaikka ulkona on 30C ja palmut huojuu!
    Kaunista viikon jatkoa sinulle ja joulun unelmointia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mantelaakson Susanna. :)
      Väreillä on kiva leikitellä. Ihanaa puuhaa. :) Itsekin olen suunntellut joulukorttien tekoa. Askartelu on rentouttavaa. Joulun unelmointia sinullekin ja ihanaa viikkoa!

      Poista
  3. Suloisen väriset tuli kynttilänjaloista!! Muutenkin kivoja juttuja täältä löytyi nyt kun pitkän tauon jälkeen taas astuin blogimaailmaan :)
    Hurjasti onnea uuden kodin löytämisestä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanette. :) Tervetuloa blogimaailmaan. :) Itsekin on tullut aika vähän käytyä, välillä loppuu aika omista jutuista.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Heinäkuu 2018

Kylmävarasto valmis, ihan itse tehdyt hyllyt. Ihanaa kylmävarasto valmis sisältä. :) Mieheni rakansi ihan itse hyvät ja toimivat hyllyt.  Tätä on niin odotettu. Varasto tila siivottiin rakennus pölystä.  Ensimmäiset tavarat kannettu hyllylle, järkevästi pitää hyllyt täyttää, saa paremman hyödyn varastosta. Minun puutarha ruukut ja tavarat pääsee talven ajaksi parempaan suojaan.  Saadaan talon kuistin ilme siistimmäksi, kun viedään ylimääräinen tavara varastoon piiloon. Mieheni on aika taitava, oma tekevää osaa arvostaa. <3 <3  Ihanaa viikonloppua!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo