Siirry pääsisältöön

Elokuu 2015





Romanttista sisustelua väreillä! 





Hei kaikille! Vau, mitkä kelit on suosinut meitä! :) Aurinko paistaa ja on ollut lämmintä. Elokuu on tästä huippu kuukausi, aina lämmintä ja aurinko paistaa. :) Oletteko nauttinut auringosta ja lämmöstä? :) Minä olen ja lapsetkin. Eilen laitoin molemmille lapsille ulos omat kylpyamme vedet, molemmat nauttivat vesi leikeistä. 

Viikonlopun aikana lisäsin kotiin romanttista sisustusta. Minun kotiin kuuluu ROMANTTINEN SISUSTUS- ja se on niin lähellä sydäntä. Olen aiemminkin asiasta maininnut, mutta tätä jaksaa mainita hyvällä mielellä ihan jokaiselle. :) Pieni pala romanttista sisustusta, antaa kodille lämpöisen ja kauniin tyylin maalaisromanttiseen sisustukseen.  Ja väreillä saa luotua eri tyylistä romanttista sisustusta. Valkoista, vähän vaaleanpunaista ja vähän sinistä-ja harmaata. 

Ylemmässä kuvassa on minun tekemät pienet kukka-asetelmat omista kesäkukista. Sininen lobelia antaa ihanan romanttisen ilmeen asetelmalle. Rakastan joka päivä enemmän sinistä väriä, onneksi osaan käyttää sitä maltillisesti-pieni pala sisustuksessa ja kukka-asetelmassa voi kruunata kodin ilmeen. Suosittelen kokeilemaan. Nyt on ollut kesäkukkien kauneus sisällä ja sekä ulkona. Jopa sain pelastettua kaikki kesäkukat Hamina kodista tänne Mikkelin kotiin kukkimaan. 






Hankin kesällä Muumimamman päivä kaatimen. Tämä on ihana. Tätä olen pariin kertaan käyttänyt ruusujen kukka maljakkona,  hyöty käyttöä monelle eri käytölle. Tietenkin lapsille tarjottu kaatimesta mehua kahvi pöydässä. Ensimmäinen isompi Muumi hankinta, ja keräily jatkuu. Silloin tällöin järkeviä hankitoja. ;) 

Tällä kertaa kaatimessa on valkoiset ruusut. 




Valkoinen sivu pöytä on meidän eteisen käytävällä. Tällä kertaa laitoin romanttisen hempeän sisutusken. 






Hamina kodissa oli meillä seinällä perhos seinätarroja seinillä, minä en niitä raaskinut heittää roskiin. Laitoin ne tarrat koulukirjojen kontakti muoviin. SAIN NE PELASTETTUA- tänne kotiin. SUOSITTELEN käyttämään kontakti muovia, jos haluaa ottaa vähän ajaksi pois tai muuton alta toiseen kotiin. Seinätarrat kiinnittyi hyvin seinään kiinni, ei ole vieläkään mikään perhonen lähtenyt irtoilemaan. Sain ihanat perhoset laitettua makuhuoneen seinälle lentelemän. :) :)




Perhosten havinaa. 




Ensimmäiset tunnelma valot laitettu lyhtyyn, mikä on eteisessä loistamassa. Kohta voi laitella enemmän tunnelmaa. Niin rakastan syksyä- raikkaita syksy ilmoja, aurinko paistaa- keltaisia lehtiä kaikkialla. Ensimmäiset glögit ja villasukat jalassa. Tervetuloa pikku hiljaa syksy tänne päin, onneksi vielä saa pienen hetken nauttia kesästä. ;)




Ihanaa viikkoa jokaiselle! :)







Kommentit

  1. Suloisen romanttista ja viehättäviä kuvia!
    Muumikannu on ihana!
    Minäkin käytän paljon kannuja vaaseina. Käteviä!
    Elokuun tunnelmallisia iltoja sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna. :) Ihanaa ja tunnelmallista elokuun loppua sinulle!

      Poista
  2. Onpas viehättäviä juttuja sinulla:) Kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mysterious M. :) Kivaa ja aurinkoista loppuviikkoa!

      Poista
  3. Kaunista on teidän kodissa!
    Minäkin olen heikkona noihin muumikannuihin ;)
    Kivaa ja aurinkoista viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen. :) Minä haluisin vielä hankkia toisen muumikannun tai astian. ;) Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Heinäkuu 2018

Kylmävarasto valmis, ihan itse tehdyt hyllyt. Ihanaa kylmävarasto valmis sisältä. :) Mieheni rakansi ihan itse hyvät ja toimivat hyllyt.  Tätä on niin odotettu. Varasto tila siivottiin rakennus pölystä.  Ensimmäiset tavarat kannettu hyllylle, järkevästi pitää hyllyt täyttää, saa paremman hyödyn varastosta. Minun puutarha ruukut ja tavarat pääsee talven ajaksi parempaan suojaan.  Saadaan talon kuistin ilme siistimmäksi, kun viedään ylimääräinen tavara varastoon piiloon. Mieheni on aika taitava, oma tekevää osaa arvostaa. <3 <3  Ihanaa viikonloppua!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo