Siirry pääsisältöön

Maaliskuu 2015




Pääsiäistä luotu kotiin ja kotia laitettu!







Olen vähän laitellut pääsiäistä kotiin. Olen lisännyt kevät kukkia ulos ja muutamia pääsiäis koristeita ottanut esille. 
Tässä kuvassa on krookus, valkoinen helmililja ja murantti. Yöksi olen vielä nostanut kukat lämpimään, ollut täällä päin yöllä pakkasta, ettei helmililja palellu. 

Meidän perheellä oli touhu rikas viikonloppu koti hommien suhteen. Laitoimme pari päivää sitten koti myyntiin. Itse myymme kodin, edellisenkin kodin itse möimme, ja se oli fiksu ratkaisu. Laitoimme nytkin kodin viimeisen päälle, ja panonostimme kuviin. Eli otettiin turhat tavarat pois kuvista. Meillä meni 2 päivää kodin laitossa, pienten lasten kanssa tälläinen touhu oli aikamoista menoa. Nyt on aika väsy olo, mutta se on kummiskin tehty. Yksi inhottava touhu takana. Näyttö päivinä taas panostetaan kodin siisteyteen, silloin voidaan tehdä parempi viikko siivous päivä. Toivottavasti löytyy meidän kodista jollekin mieluinen koti. 

Kodin myyminen on aika iso projekti, se on aika stressavaa ja hermoja raastavaa. Itselleni olen nyt monta kertaa muistuttanut, että tämä kun menee kaupaksi, päästää jo aiemmin Mikkeliin asumaan. Meidän perhe pääsee mieluisaan paikkaan asumaan koko perhe yhdessä. <3 Perhe on minulle tärkeä, nykyään osaa eri tavalla arvostaa omia rakkaita. <3 

Tälläiset kuulumiset minulta tällä kertaa. Tapahtuma rikas kevät tiedossa, tulossa paljon kivoja juttuja. :) Nyt mennään kohti unelmia. <3


<3<3<3<3




Ostin usempi viikko sitten 2 kevät hyasinttia Robin Hoodista, näistä avautui ihanan tuoksuiset keltaiset hyasintit. Keltainen oli minulle uusi tuttavuus, kaunis väri. 



<3<3<3<3




Pojan nurkkauksen sain valmiiksi just ennen kodin myyntiä. Tälläinen tästä tuli. 



<3<3<3<3





Turtles on aika kova sana meidän pojulla. 



<3<3<3<3





Tytön nurkkaus on tälläinen. 



<3<3<3<3





Äidin rakkaus. <3



<3<3<3<3





Ihanaa viikkoa jokaiselle! :)



<3<3<3<3














Kommentit

  1. Ihania kukkasia somassa kukkalaatikossa <3 Onnea talon myyntiin! Mukavaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaaru- Pieni lintukoto. :) Tänään oli ensimmäinen näyttö, ja yllätyin positiivisesti kävijä määrästä. Ihanaa viikkoa. :)

      Poista
  2. Ihanat nurkkaukset teidän lapsilla!
    Minun keväthyasintit eivät ole vielä auenneet, saa nähdä aukeavatko edes pääsiäiseksi....Tuoksuvat jo kyllä aika voimakkaasti.
    Kivaa viikkoa Marianne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen. :) Just sain nykyisen kodin kuntoon, pitää minun ja meidän perheen ottaa ilo irti tästä kauniista kodista. Yllättävän voimakas tuoksu lähti minun hyasinteista, mutta silti nautin niiden tuoksusta. Vaikka kävi vähän tuoksu henkeen. Ihanaa viikkoa Ellen. <3

      Poista
  3. Onnea kodin myyntiin! Kauniiksi sen olet laittanutkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanette. :) Sain just laitettua meidän kodin kuntoon, nyt on nautittava tästä kauniista kodista. Sain tänään ensimmäisessä näytössä kehuja kauniista kodista. :) Ihanaa viikkoa!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!