Siirry pääsisältöön

Maaliskuu 2015




Keltaista väriä, kiitos!




Eilen otin kauppa reissulta keltaista leikkokukkaa. Tässä kuvassa on keltainen ruusu ja narsissi. Tänään on ollut huippu päivä! :) Saimme ihania uutisia ja toi aurinkokin on tuonut hymyä huulille. 

Eilen illalla siivosin etukuistia hiekoitus kiviltä pois ja talvi lyhtyjä laitettu varastoon piiloon. Istutin kevät tete narssia ruukkuun. Tervetuloa kevät meidän kotiin! Voi miten ihanaa aikaa. :)

Nyt ottamaan pitkästä aikaan jumpat. Viime viikon olin kiipeenä, ei uskaltanut hirveesti rehkiä. Nyt kaipaa hikeä ja kipua lihaksissa. Pupunen mukaan yläkertaan ja pääsee katsomaan äidin rehkiä. 

Ruvettava laittamaan koti kuntoon myyntiä varten. Mikkeli kutsuu meidän perhettä jälleen, niin ihana uutinen. Tänään meidän perhe sai "LOTTOVOITON". Äidin rukousket on kuultu. Ihana päästä asumaan jatkossakin koko perhe yhdessä ja äitikin saa jossain vaiheessa aloittaa työt unelma työssä. Ja isoin haave toteutuu vielä tänä vuonna, kun löydetään meidän umelmien omakoti. Odotan innolla päästä sisustamaan omaa omakoti taloa. Siitä tulisi VILLA UNELMA! <3 

Tehtävä haave leikekirja omasta tulevasta omakotitalosta, kera sisustus ideoiden. 
Tälläinen päivä tänään. :)
Toivotan iloa päivääsi!


<3<3<3<3




Tälläisen keltaisen kukka-asetelman tein.



<3<3<3<3




Lintupöntöt otettu esiin. Valkoinen pönttö uusin hankintani. 


<3<3<3<3





<3<3<3<3



Kommentit

  1. Ihanaa, että olette saaneet hyviä uutisia :)
    Täälläkin pitäisi siiivota terassi laittaa kevätkuntoon. Ajattelin ostaa sinne parit narsissit.
    Keltainen on niin keväinen väri!
    Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ellen. <3 Keltainen väri on kevällä niin ihanan piristävä väri. Keltaisesta tulee hyvälle mielelle. :) Täällä paistaa aurinko ja on tosi kylmä tuuli. Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua. :)

      Poista
  2. Kauniita kukkasia! Omakotitalohaaveet on ihania, jäänpä odottelemaan uutisia siltä saralta :) ihanaa kevättä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaaru-Pieni lintukoto viestistä. Tervetuloa seuramaan ruusuiset unlemat blogia. :) Aurinkoista ja ihanaa kevättä sinulle. Tulen piipahtamaan sinun blogiin. :)

      Poista
  3. Kevät on niin ihanaa aikaa, jotta toivoisi, että se kestäisi pitempään. Tosin allergiat ovat sitten se riesa, jota ei haluaisi tulevan sen kevään mukana. Laitoin myös narsissit viikko sitten poraspieleen ja vaikka muuta kasvua ei vielä ole, ne antavat kivasti piristystä. Kaunis tuo astelma, jonka olet laittanut. Keltainen on niin pirteä ja energinen väri. Liityin jäseneksi. Tervetuloa myös vastavierailulle Kristallikimaraan: http://kristallikimara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mysterious M viestistä. :) Tervetuloa seuraamaan ruusuiset unelmat blogia! Kevät on ihanaa aikaa. <3 Minullakin on siitepölyt ruvennut kiusaa keväisin ja etenkin katupöly käy henkeen. Tulen mielelläni käymään vastavierailulla. Ihanaa viikonloppua!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!