Siirry pääsisältöön

Helmikuu 2015



Luonnon valoa olohuoneessa! 





Eilen innostuin siivoamaan olohuonetta, etenkin tota meidän isoa pöytää. Meidän pöytää kerää aina ylimäärästä tavaraa puoleensa- tai siis siihen on helppo jättää tavaroita "seisomaan". Lapsi perheessä on joka päivä siivottavaa. Apua, lopullinen kierre. Kun saan tehtyä jonkun urakan, hetken päästä joutuu aloittamaan uudestaan. Myönnän, että ei meillä aina ole näin tip top ilmettä! Välillä on huoneissa kaaos pyykeistä ja leluista. Äiti pikki hiljaa raivaa kotia, pitäisi muistaa tässäkin hommassa hauskuus ja positiivinen asenne!!. Välillä äitiä kyllä ärsyttää, mutta onneksi se on ohi menevää, ja asialle voi tehdä jotain. Nyt kuntoilemaan ja jatkuu pyykki urakka. Tänään lapsien kanssa piirellään, pojan suosikki aihe Halloween. :)



<3<3<3<3





<3<3<3<3





Eilen vietettiin kynttiläpäivää, sen kunniaksi sytytin uudet Hemtexin kynttilät. 


<3<3<3<3






<3<3<3<3





Luonnon valoa. Onneksi koko ajan mennään kevättä ja kirkkautta kohti! 



<3<3<3<3





<3<3<3<3





<3<3<3<3





Uudesta koristetyynystä löytyy mustaa. 


<3<3<3<3





Onneksi tässä lähi aikoina toi tapetti vaihtuu. Mie vihaan sitä!! ;)


<3<3<3<3





<3<3<3<3





Wimma neidin sunnutai päivän löhöilyä. 


<3<3<3<3





Kommentit

  1. Olipa kiva nähdä uusia kuvakulmia kodistanne :)
    Meillä makkarin lipaston päällinen kerää kaiken ylimääräisen, oikea magneetti...
    Aina kun saan siivottua sen, kohta huomaan että taas siihen on kerääntynyt ylimääräistä tavaraa. Vaikka joka kerta päätän pitää sen siistinä.
    Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ellen. :) Itse asiassa kodistamme löytyy vielä lisää kuvattavaa.:) Pitäisi laittaa nekin paikat kuntoon. Aurinkoista tiistai päivää! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!