Siirry pääsisältöön

Helmikuu 2015



Talvinen maisema, talvellakin on kaunista! 





Yön aikana oli satanut lisää lunta. Olen useampana päivänä tehnyt hyöty liikuntaa, kolaamista lumen parissa. Tänään iltapäivällä tuli PITKÄSTÄ aikaan aurinko näkyviin. Kävin tämän kuvan ottamassa takapihalta. Suomen talvi on kaunista ja nautin yllin kyllin luonnon kauneudesta. Tänä talvena on saanut kaunistella valkoista luontoa. 

Tänään käytyin Hartti pojan eläinlääkärillä Kouvolassa kontrolli tarkastuksessa. Röngten kuvista nähtiin sääriluun luutuneen! Hartti pojan jalka on hyvässä kunnossa ja leikkaus auttoi. Nyt saadaan eleillä normaalia koiran arkea. Hyvä uutinen. 3 kk elettiin varovaista koira arkea, Hartti tottui erilaisiin kieltoihin. Nyt meidän Hartti poika saa juosta vapaammin ja mennä rappusia, mutta kummiskin kohtuudella. 


<3<3<3<3



SININEN HETKI!
Kävin Wimma neidin kanssa meidän taloyhtiön rannalla kävelemässä, just oli tulossa pimeä. Sain otettua kuuluisan SINISEN HETKEN <3. Aamulla oli vielä plussa asteita, tämän kuvan oton aikana oli -4 astetta pakkasta. Meren jään päältä tuli usvaa. Ensimmäistä kertaa sain kokea tälläisen luonnon ilmeen, kaunista. 


<3<3<3<3





Wimma neiti laiturilla. 


<3<3<3<3





Ensimmäistä kertaa kuvasin talvista luontoa. Jossain vaiheessa haluan hankkia kunnon kameran, ja ottaa enemmän kauniita kuvia. Tällä hetkellä olen ottanut kuvat kännykän kameralla. 


<3<3<3<3




Löysin Citymarketin alesta sydän kranssin.  Laitoin sen keittiön aukon yläpuolelle.


<3<3<3<3





Olohuoneesta keittiön päin otin kuvan. Löysin viikonloppuna Hemtexistä  keittiöön ihanan kapan. Pitäisi laittaa uusi kappa ikkunaa koristamaan. 


<3<3<3<3





Uusi kukka vaaleanpunainen orkidea, herkkä väri. 


<3<3<3<3






<3<3<3<3






<3<3<3<3





Kaverukset Minea ja Wimma neiti. <3 Minea tykkää Wimmaa silitellä. :)


<3<3<3<3






<3<3<3<3



Kommentit

  1. Kaunis tuo sininen hetki!
    Täälläkin on saanut tehdä urakalla lumitöitä ja se käy kyllä kuntoilusta.
    Kiva kuulla, että Hartti voi alkaa elää normi koiranarkea :)
    Oletpa nätti <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Ellen! Täällä sataa taas lunta. Tänään tiedossa lumipuuhia. Ihanan talvista viikonloppua. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!