Siirry pääsisältöön

Tammikuu 2015





Perhosten siipien havinaa!!




Eilen laitoin tytön omaan nurkkaukseen suloisia perhosia. Perhoset ovat Laura Ashleyn mallistoa ja seinätarroja. Lastenhuoneen seinä on kuviollista tapettia, jonka maalasimme harmaan sävyiseksi. Perhos tarrat pysyvät tapetissa paikoillaan, vaikka tapetti ei ole ihan tasainen. Tytön nurkkaus on nyt niin TYTTÖMÄINEN. Tykkään kovasti uudesta muutoksesta. Tyttö on itsekin huomannut perhoset ja pieni pupunen on niitä pinnasängystä ihastellut. Vielä muutama taulu puuttuu seinältä ja seinälamppu. Haluisin tilata valkoisen seinähyllyn kaste lahjoille. Seinähyllyn pitää olla kauniin siro mallinen. 

Pikku hiljaa syntyy "uusi" ja meidän näköinen lastenhuonen äidin ja isin aarteille. <3 

Eilen  illasta tein jumpat, minulla on ohjattu jumppavideo. Se jumppa video mahtava ja sykkeet nousee. Ja ennen kaikkea kunto kasvaa ja vyötörö pienee. Tein eilen siitä tanssi osion ja kuntonyrkkeily osio. Jumppa tuokion jälkeen äidillä olo oli mahtava. Pupunen ja poika on kattonnut ihemissään äidin jumppa tuokioita. Poika välillä jumppaa äidin mukana ja pupunen istuu sitterissä ja katsoo mitä äiti tekee. Koiruudet innostuu silloin keskenään leikkimään. Olin unohtanut miten kivaa on kuntoilu ja ennen kaikkea minun pömppö on pienentynyt. Tästä on hyvä jatkaa. Suosittelen muillekin elämäntapa muutoksia! Itse olen energisempi ja jaksan paljon paljon enemmän tehdä päivän aikana. 


<3<3<3<3






<3<3<3<3





<3<3<3<3





<3<3<3<3





Olen pitkään unelmoinut pienestä postilaatikosta lasten huoneeseen. Tilasin tämän Lekmer.fi. Postilaatikko on Kids Concept star, ja hinta on 22,90.  Tämän laitan pojan nurkkaukseen. Sovittiin pojan kanssa, että äiti laittaa sinne kirjeitä ja yllätyksiä. Ja äidillekin saa laittaa piirrustus postia. Sitten, kun joskus omistan omakotitalon, sinne tontille hankin leikkimökin. Niin tämä postilaatikko menee sinne lasten leikkeihin. 


<3<3<3<3





Pupun nurkkaukseen tyylin mukainen Hello Kitty seinälamppu. 


<3<3<3<3





Tämä taulu on tytön kastelahja, ja laitan seinälle. "Sokerista, kukkasista
inkivääristä, kanelista
-niistä on pienet tytöt tehty." <3


<3<3<3<3





Pojan nurkkaukseen tulee Turtles teema. Laitoin seinätarran Leonardon. Poika oli innoissaan, kun näki mitä äiti oli tehnyt. 


<3<3<3<3





Kommentit

  1. Ihanan tyttömäinen nurkkaus!
    Oletpa ollut reipas, kun olet innostunut jumppailemaan ;) Minä kävin sunnuntaina pumpissa ja saa nähdä, saanko itseni kotijumppailemaan loppuviikosta...Yritän tsempata itseäni :)
    Mukavaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!