Siirry pääsisältöön

Marraskuu 2014

<3<3<3<3




Uudet huonekalut! 






Tilasin yli viikko sitten Hobby Hallista pari huonekalua. Oli tosi kätevää tilata ja ne toimitettiin kotiin 3 päivässä.!! Yllätyin positiivesti. Taidan jatkossakin hankkia sieltä, jos on tarvetta. 

Tämä vaatekaappi löysi paikkansa lastenhuoneesta. Niin ihastuin tähän, niin kaunis. Vaatekaapista löytyy sisältä tanko, nyt saan lasten henkari vaatteet nätisti piiloon. Meidän kodissa on liian vähän henkari vaate säilytystä. Tonne vaatekaappiin saan myös piiloon ylimääräisiä leluja ja tavaroita. Ja hinta oli tällä kanta asiakas edulla 139 e (289 e). Eli aika hyvällä hinnalla lähti. 



<3<3<3<3






Tilasin senkin olohuoneeseen. Tähän saan mahtumaan loppuja sisustus tavaroita, mitä on vielä laatikoissa. Niin ihana.  Senkin hinta tarjouksessa 149 e (189 e ).  Samalla vaihdettiin keittiönpöydän järjestystä, siitä ensikerralla kuvaa. Olohuone näyttää nyt isommalta. 



<3<3<3<3






Laiton eilen illalla takapihan pation lyhtyyn ulkovalot ,loistamaan pimeyttä. Enkeli lyhdyn vieressä. 


<3<3<3<3





Mamin Hartti poika. <3 Tänään oli meidän Hartilla kontrolli käynti. Astuu leikatulla jalalla tukevasti. Meidän rajoitettava Hartin kävelyä ja muuta elämistä. Toinen ei välillä ymmärrä sitä, ettei sais juosta tai hypätä sohvalle. Toiselle tullut ihan yllättäen elämään paljon rajoitteita. Tötterö päässä vielä pitää liikkua. 

Haava oli tulehtunut, siihen jatkuu 10 p. antibiootti. Toivon hartaasti lääkekuurin auttavan, ettei menisi tulehdus implanttiin. Vesijumppaa suositellaan ja fysioteraupeuttia. Pitää minun tutustua onko Hamina aluella koira fysioteraupeuttia. Helmpompi täällä olisi koiraa käyttää kuntoutuksessa, kuin ajaa joka kerta Kouvolaan. 


Kommentit

  1. Kauniita huonekaluja olet tilannut ja säilytystilaa ei ole koskaan tarpeeksi!
    Voi Hartti-parkaa! Toivottavasti se voi paremmin :) Onhan se harmi, että toisen elämää joutuu rajoittamaan, vaikka se onkin sen itsensä parhaaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hartti voi paljon paremmin ja on jo iloisempi koira. Hartti on itse huomannut, että tassulla pystyy kävelemään. Haavakin näyttä pikku hiljaa paranevan. Uskallettiin tulla käymään mummolassa, Hartti on nauttinut täällä olostaan. :) ihanaa viikonloppua. <3 täällä Mikkelissä on satanut lunta. Saan pienen hetken nauttia valkoisesta maasta.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!