Siirry pääsisältöön

Marraskuu 2014

<3<3<3<3




Sairastelua ja elämän kolhuja! 





Meidän perhe on useamman viikon kunnolla sairastellut ja saanut pieniä kolhuja. Molemmat lapset ollut kipeenä ja itse sairastuin aika vakavasti- keuhkokuumeseen. Tämän viikon alkuviikosta mentiin ambulanssi kyydillä ensiapuun. Keuhkokuume oli minulla todella raju, meinas happi loppua ja kuume nousi korkeisiin lukemiin. Onneksi lääkäri otti lopulta tosissaan minun vointini ja sain antibiotin suonensisäisesti. Hitsi, että vointi voi mennä todella alas. Oma vointi on parantanut ja jopa jaksan vähän, tehdä pieniä askareita kotona. En toivo tälläistä tautia kenellekään! 

Meidän Hartti pojalla meni pari viikkoa sitten lenkillä ihan itsekseen oikea taka tassu. Ei enää sillä astunut laisinkaan. Käytettiin koiraa eläinlääkärissä, ja siitä oli mennyt ristiside. Hartti koira leikattiin tämän viikon torstaina. Meillä on pieni toipilas, leikkaus meni hyvin. Hartti käyttää leikattua jalkaa. Nyt on 3 kk rajoitettua elämää: ei saa innostua, ei juosta, ei hyppiä, ei rappu kävelyä- eli aika rauhallista elämää. Hartti poika ollut ihmeissään ja aika paljon kivusta itkenyt. Säälittää välillä pieni karvainen lapsemme. Tärkeintä, että saimme jalan leikattua- Hartti pääsee jatkamaan normaalia koiran elämää. 

On tänään ollut hieno päivä, vietetty rakkaan mieheni isäinpäivää! Tehtiin ihanaa isäinpäivä päivällistä: paahtopaistia ja madeirakastiketta. Nam. Nautittu perheestä <3 Perhe on tärkein. Vaikka välillä sairastetaan kunnolla tai saadaan isompia kolhuja, perhe on tärkein voimavara tässä maailmassa. Rakastakaa rakkaita isolla sydämellä. Minä lovetan ja sanon lapsilleni päivittäin, että rakastan heitä. <3 <3


Ylä kuva otettu pari viikoa sittem, silloin tein ensimmäiset enkeli tortut. 


<3<3<3<3




Meidän Hartti poika, kuva otettu leikkaus päivänä. Tehtiin oma pesä rappusten alle, ja laitettiin kaiken varalta siihen portti. Uskaltaa Hartin jättää tänne lepämään, jos itse käy jossain lapsien kanssa asioilla. 


<3<3<3<3






Tänään laitoin talo lyhdyt loistamaan olohuonetta. 


<3<3<3<3




<3<3<3<3





Tämä kranssi löytyy eteisestä. Koristelin sen tilda kengällä. 


<3<3<3<3




<3<3<3<3





Bongasin viikonloppuna R-kioskilta uuden sisustus lehden. Niin tykkään lukea sisustus lehtiä. Minun ilta lukeminen. :)


<3<3<3<3





Tälläinen löytyi varastosta muuton aikana. Minun opiskelu ajan kynttelikkö. Tahtoisin tähän laittaa uutta väriä. Valkkoista tai hemepätä vaaleanpunaista. Miköhän maali tähän pintaan tarttuisi. 


<3<3<3<3

Kommentit

  1. Onpas teillä ollut vastoinkäymisiä :(
    Onneksi voitte jo paremmin, Hartti mukaan lukien!
    Minäkin ostin tuon lehden, kaikkia kivoja joulujuttuja oli siinä.
    Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotiblogit lehti oli aivan mahtava. :) Sain siitä sisustus vinkkejä jouluksi! Ihanaa viikkoa, Ellen. <3

      Poista
  2. Minkä rotuinen Hartti on? Voimia kaikille sinne päin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Hartti poika on Jack Russelin terrieri. Mamin suklaa silmä. Perheeseen kuuluu myös Wimma tyttö, joka on samaa rotua. Kävin tänään Hartin kanssa kontrolli käynnillä, jalan astuminen hyvä. Paitsi haava oli tulehtunut, siihen jatketaan 10 p antibiotti. Kiitos tsemppi viestistä! :) Se piristi. Ihanaa iltaa Julialle!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!