Siirry pääsisältöön

Lokakuu 2014

<3<3<3<3




Tunnelmallista syksyä! 





Tämä kuva on otettu yläkertaan menevistä rappusista. Laitoin rappusen tasanteelle tunnelma lyhdyn, tuokoon se valoa meidän syksyymme. 


Taas on mennyt pitkä aika blogin kirjoittamisesta. Olen monena iltana miettinyt, että tänään ennen nukkumaan menoa käyn päivittämässä blogia. Nykyään toi nukkuminen on niin nannaa, että se vie välillä voiton äidin omista lempi harrastuksista. Tänään pääsin ja jaksoin tulla koneen äärelle. 

Aikani on mennyt perheen ja uuden kodin parissa. Toivon hartaasti, että saan uuden kodin kuntoon ennen joulua. Tänään tuli postista ensimmäinen joulu lehteni, odotan innolla sen lukemisesta. Eilen ostin pojalle valmiiksi joulukalenterin, piparkakku takinaa- tekee mieli leipoa jo pipareita. Glögi ja joulutorttu kausi korkattu. :) Ihania joulun odotus puuhia. Odotan innolla joulun laittoa kotiin ja joululahja hankintoja. Nyt vielä keskityn siihen, että saan ihanat ja kauniit sisustus tavarani esille tähän uuteen kotiin. Vielä on hankintoja  edessä, pitiäisi löytää romanttinen vaalea kattoruunu makuuhuoneen lampuksi ja seinälle kapea peili. Lastenhuoneeseen uusi tehoste maali seinään ja pieniä sisustus hankintoja. Eihän kaikkea tarvitse kerralla hankkia, pikku hiljaa tekee hankintoja ja laittaa tästä meidän näköisen kodin. Eli romanttinen teemaa jatkuu- se on niin miun juttu. <3 Valkoista, harmaata, mustaa, hempeätä sinistä ja tietenkin vaaleanpunaista-siitä on miun kodin väri teema tehty. <3<3



<3<3<3<3





Etukuistille ilmestyi pienet valot. :) Pitäähän ulkonakin olla tunnelmaa. 


<3<3<3<3






Viime viikolla  sain otettua näin ihanan syksyisen kuvan meidän rannan toiselta puolelta, kun kävin vaunukävelyllä. Aivan mahtava polku ja mikä parasta vaunuilla pystyy liikkumaan.


<3<3<3<3





Meidän makuuhuone. Uusi sänky, tilattiin ikeasta. Oli aivan hirveä koota. Ensimmäinen mustan värinen huonekalu, miun mielestä tämä on tyylikäs. Kerrankin meillä on tilaa nukkua ja 4 vetolaatikkoa, jossa voin säilyttää peittoja ja tyynyjä.  Sänky on niiin massiivinen, että vie melkein koko huoneen tilan. Minulle rittää se, että makuuhuoneessa on hyvä sänky ja mahtuu vielä lipasto ja pieni yöpöytä. Pitäisi etsiä pieni yöpöytä. 


<3<3<3<3




Ruusut ovat niin kauniita. Tälläinen tapetti on meidän makuuhuoneessa. Tällä mennään, itse asiassa jopa tykkään siitä. Se on rauhallinen ja vaalea. 


<3<3<3<3





Lisää tunnelmaa. 


<3<3<3<3





Tehtiin takapihalle uusi kukkapenkki. Istutin pari viikkoa sitten kevät kukkasipuleita maahan: tulppaania, narssiseja ja helmililjaa. Katsotaan keväällä mitä sieltä nousee. :) Keväällä alkaa etukuistin kukkapenkkien uudistus. Onneksi on sentään edes vähän kukkapenkkiä, että pääsen harrastaa lempi touhuani kukkien parissa. Onneksi ruukkuihin pystyy loihtimaan kaikkea kaunista. 


<3<3<3<3


Kommentit

  1. Kiva kuulla mitä sinulle kuuluu :)
    Voin vaan kuvitella, miten kiva on laitella uutta kotia mieleisekseen. Kivoja juttuja oletkin laittanut. Uusi sänky on hieno. Tuo on tosi kätevää, että sen alla on laatikot. Säilytystilaa tarvii aina!
    Ihanaa syksyn jatkoa <3

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos Ellen ihanasta viestistä. <3 Ihanaa syksyn jatkoa sinullekin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!