Siirry pääsisältöön

Joulukuu 2013

<3<3<3<3




Itkupäivä ja tämän vuoden fiilistelyä!





Joulupyhät meni nopeasti ja mieheni viikon loma Suomessa. Onneksi sain olla Joulupyhät kotona rakkaan perheeni kanssa ja vietettiin myös ihanien sukulaisten kanssa joulua <3 

Rupee pikku hiljaa ahistaa punainen väri ja joulukoristeet. Kuusi saa olla vielä loppiaiseen, mutta joulukoristeet meinaan lähi päivinä pakata pois. Haluan kotiini kevään raikkautta ja hempeyttä- romantiikkaa kyllä kiitos sisustukseen :) Paljon ideoita ja mitä haluan toteuttaa, ja vielä jatkettava tota pojan huoneen ilmettä. 

Tänään kävin vielä mieheni kanssa katsomassa maha asukkia ultrassa. Olin sen hankkinut miehelleni joululahjaksi ykstyiselle lääkärille. Minua jännitti ihan hirveästi nähdä pieni asukki. Ollut joulun aikaan vähän supistelua ja vuotoa, säikähdin että se oli tässä. Onneksi nyt on kaikki hyvin. Elettävä päivä kerrallaan. Masussa on  näkyi olevan yksi, sydän sykki ja pieni liikkui. Nyt se on oikeasti todellsista, kun näin pienen. Luulen, että mieheni oli iloinen joululahjastaan. Vaikka se ihmetteli sitä vielä aamulla, miksi ultrat ovat siirtyneet yksityiselle palvelulle. Ei tajunnut sitä, että olin sille hankkinut vartavasti joululahjan ultraan. Yritin sille selittään ennen ultraa, että minä tämän olin sille hankkinnut :) Ja lopulta ymmärsi. 

Iltapäivällä vietiin isi juna-asemalle. Alkoi 2 etappi, 7 viikkoa erossa isistä. Poikamme sanoi isille moneen kertaan, "isi lähden mukaan lentokoneeseen". Voi äidin kultaa. Onneksi tiedän mitä on edessä, ja aikakin menee nopeasti. Silti on jo ikävä rakasta ja koti tuntuu niin tyhjältä. Nautin viikon aikana mieheni läsnä olosta ja etenkin siitä miten poika rakastaa omaa isäänsä <3

On taas tänään itketty, onneksi poju nukkui sohvalla päiväunia, ei nähnyt äidin krokotiilin kyyneleitä. Hartti poika tuli heti mamia lohduttamaan. Noi karvaiset lemmikit ymmärtävät kaiken ja lohduttavat vielä omistajaa. Ihana Hartti.

Olen myös miettinyt tätä vuotta 2013, paljon muistoja ja tarinoita omalle pojalle kerrottavaksi.
Tapahtuma rikas vuosi myös positiivisesti ja sekä negatiivisesti. Melkein koko vuoden olen tehnyt töitä ja pyörittänyt kotia. Talvella kun ajelin yövuoroon liukkaalla kelillä, melkein vastaan tuleva auto ajoi päälleni. Silloinkin oli onni, kun ei kummallekaan ei sattunut mitään. Autoihin tuli pienet kolhut. Keväällä käytiin Pariisissa. Kesä oli ihana ja selkä kipeä. Satutin töissä selkäni, ja olin selästä n. 3 viikkoa sairaslomalla. Silloin luulin, että tämä oli tässä työurani. Ilmeisesti oli tullut lihas venähdys, luulin silloin kun oikea käsi puutui kokanaan, eikä pystynyt sormia käyttämään, joudun sinä yönä leikkaukseen. Onneksi elämässäni on ollut suojelus enkeleitä, jotka ovat pitäneet huolta. Syksy ollut elämäni rankin, paljon erossa miehestäni. Siitäkin selvisin, hyvä minä:) Marraskuussa saimme tietää, että meille tulee vauva <3 Ihana uutinen. Ja olen koko tämän vuoden nauttinut poikani seurasta, minulla aivan ihana poika. Jota rakastan ihan hirveästi. Oman lapsen rakkaus on niin vahvaa ja palkitsevaa. Olen kiitollinen tästä vuodesta. Vielä huominen päivä, sitten siirrytään vuoteen 2014.


<3<3<3<3




Laitoin vähän vaalempaan ja romanttisempaa ilmettä keittiön pöydälle.


<3<3<3<3




Palktisin tänään itseni vaaleanpunaisella leikkokukka kimpulla, ultran kunniaksi. Oli ihanaa saada kotiin hempeyttä, kyllästynyt noihin joulukukkiin. Tammikuussa hankin uusia viherkasvia.


<3<3<3<3





<3<3<3<3




Tälläisen eilen silitin koristetyynyyn. Epäonnistui, mutta kyllä mie sen kelpuutaan makuhuoneen sängylle.


<3<3<3<3







Kommentit

  1. Meilläkin on enää vain joulukuusi ja muutamat valot. Äkkiä nuo joulukoristeet rupeaa tökkimään. Ihanan kukkakimpun olet löytänyt:)
    Ihanaa Uutta Vuotta teidän koko perheelle:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Ellen. Ihanaa ja onnellista Uutta Vuotta teidän porukalle :)

    VastaaPoista
  3. No onpas kyllä kuluneeseen vuoteen mahtunut sulla yhtä ja toista!! Mutta hyvinhän olet pärjännyt :) Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi!
    Ihana kukkakimppu <3 Itse odotan jo tulppaaneja kauppaan,ne kun ovat mulle sellainen kevään merkki :) Mutta täytynee odotella vielä jonkin aikaa...

    VastaaPoista
  4. Kiitos, Nanette. Minäkin odotan innoissani hempeän värisiä tulppaaneja kauppoihin. Onneksi kohta on jo kevät <3 Josta tykkään ihan hirveästi, olen kukka hullu :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Heinäkuu 2018

Kylmävarasto valmis, ihan itse tehdyt hyllyt. Ihanaa kylmävarasto valmis sisältä. :) Mieheni rakansi ihan itse hyvät ja toimivat hyllyt.  Tätä on niin odotettu. Varasto tila siivottiin rakennus pölystä.  Ensimmäiset tavarat kannettu hyllylle, järkevästi pitää hyllyt täyttää, saa paremman hyödyn varastosta. Minun puutarha ruukut ja tavarat pääsee talven ajaksi parempaan suojaan.  Saadaan talon kuistin ilme siistimmäksi, kun viedään ylimääräinen tavara varastoon piiloon. Mieheni on aika taitava, oma tekevää osaa arvostaa. <3 <3  Ihanaa viikonloppua!