Siirry pääsisältöön

Marraskuu 2013

<3<3<3<3


Suunnittelua!




Aava-sivupöytä
Pari päivää sitten tilasin uuden ihanuuden kotiin. Tälläisen Aava-sivupöydän löysin Hobby Hallin netti sivuilta. Olen koko syksyn haaveillut olohuoneeseen tämän tyylistä sivupöytää. Sitten mie löysin, ja yllätys tilasin sen. Laitan tämän sivupöydän valokuva kollaasin alapuolelle. Numero lipasto vaihtaa paikkaa television viereen, siitä oleva vaalea kirjahylly siirtyy pojan huoneeseen. Tarkoitukseni on olohuoneen ilmettä saada kevyemmäksi ja pojan huoneen tumman kirjahyllyn laitan kiertoon. Koska oli tarkoitus saada pojan huoneeseen yhtänäinen teema huonekaluilla, niin toi vaalea kirjahylly sopii mainiosti. 

Pari viikkoa pitää odotella ennen kuin saan uuden ihanuuden kotiin. En malta odottaa. Saa nähdä osaanko koota koko sivupöytää, jos en osaa saa tulla vaari auttamaan. Meinaan vielä ostaa siihen sopivat rottinkikorit tohon ala tasolle. Katsotaan millaiset korit siihen käy, hankittava vasta sitten ne korit, kun olen saanut ihanuuden kasattua. Ettei tule turhia hankintoja. 



<3<3<3<3



Pioni Pitsikehrä-yleismatto, punainen


Tämän maton tilasin samalla olohuoneen lattialle-joulumatoksi. Matossa on koriisteena pitsikehrä. Meidän kotona ei ole vielä joulumattoa olohuoneeseen, niin ajattelin nyt sellaisen hommata täksi jouluksi. Ja tähän ihastuin. Rakastan pitsiä. Jouluksi laitan olohuoneeseen Ikean valkoiset pitsiverhot ja ompelen  niihin punaiset rusettinauhat koristeeksi.


<3<3<3<3



sirkusjuna seinätarra

http://www.seinatarrat.net/tuote/sirkusjuna-seinatarra/#


Olen myös suunnitellut pojan huoneen uutta sisustusta. Löysin tälläisen sisustustarran-sirkusjuna. Laitan tämän sirkusjuna tarran sängyn yläpuolelle hiukan kaarevasti. Olen usempana päivänä katsonut pojan huoneen vaaleata seinää, joudun varmaan sen maalaamaan. Siinä on muutama musta viiva ja näyttää likaiselta. Ellei lähde kevyellä pesulla liat pois, jos ei niin kokeilen ekaa kertaa eläissäni seinän maalamista. Katsotaan miten käy.

Olen bongaillut lipastoja tori.fi, ei ole löytynyt mieleistä. Pojan huoneeseen tarvitsen uuden lipaston. Olisi hyvä löytää käytössä ollut, jos meinaan sitä maalata ja koristella. Ja uusi lelulaatikko hankittava. Käytössä oleva lelulaatikko, on kärsinyt. Vaikka ei ole ollut pitkään käytössä, Ikean vaalea lelulaatikko on ihan kuin pahvia, niin ei kestänyt pojan käsittelyä. Sellainen lelulaatikko olisi mahtava mikä kestäisi käyttöä ja mahtuisi lelut piiloon. Haluan pojan huoneeseen siistin ilmeen. Suunnittelu vaihe on ollut hauskaa, katsotaan miten toteutus vaihe onnistuu. Edelleen on tavoite saada pojan huone ennen joulua valmiiksi-katsotaan miten käy kiireiselle äidille. ;) No tämä on ihan ikioma projekti- saa nähdä mitä toi miun mies siitä tuumaa. Pitäähän miulla olla mielekästä "harrastusta" täällä kotona.


<3<3<3<3




Tuli hankittua lisää joululehtiä ja löysin suloisen enkelin. Elämääni kuuluu enkeleitä <3 Enkelit ovat kauniita.


<3<3<3<3




Poika oli hoidossa tehnyt isänpäivälahjan, suloinen pieni paketti <3 Paketti odottaa isiä. Mitäköhän minä keksin isäpäivä lahjaksi rakkaalle, pitää miettiä pää puhki. Jotakin mielekästä. Tilasin Ifolorin kautta uniikki isäinpäivä kortin isälle ja sekä papalle. Niistä tuli hienot.


<3<3<3<3











Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Lokakuu 2017

Ihastelin Jotex verhoja!  Kävin äsken ihastelemassa pitkästä aikaan Jotex verho valikoimaa. Olipa upeita verhoja. En voinut vastustaa näitä verhoja, tilasin pitkäverhot. :) Olisi ollut kaikkea ihanaa sisustus juttua, maltillisesti hankitaan tavaraa ja sisustus juttuja. ;)  Nyt odotan innokkaasti tulevaa posti lähetystä, ja uusia verhoja. Sitä ennen pestävä ikkunat puhtaaksi.  Ihanaa viikonloppua!