Siirry pääsisältöön

Marraskuu 2013

<3<3<3<3


Joulu fiilistelyä!




Tänään on ollut hieno päivä. Lunta satanut paljon, varmaan n. 10 cm. Nyt ulkona tuntuu ihan talvelta <3 Päivällä oltiin pieni hetki pojun kanssa ulkoilemassa. Siitä lähdettiin mummoni luo leipomaan pipareita-ihan oma tekemästä taikinasta, nam. Poju pääsi äidin kera leipomaan pipareita, harmi kun en ottanut kuvaa muistoksi. Oli ihanaa nähdä pienet kätöset halusi  heti painaa enkeli muotilla. Pojukin tykkäsi syödä taikinaa. Sydäntä lämmitti kovasti pojan leipominen- on ne lapset vaan niin ihania. <3 

Olen tänään laittanut olohuoneeseen joulua. Vaihtanut valkoiset pitsiset jouluverhot, laitoin uuden punaisen joulumaton lattialle-pitsikehrä ja sohvalle jouluiset tyynyliinat koristelemaan. Kotia kaunistaa iso määrä kynttilöitä. 

Huomenna jos innostuu käytävä muutamassa kaupassa. Etsittävä uusi peitto sohvan suojaksi, joku joulun värinen tai hempeä ruusu aiheinen. Huomenna poju pääsee aukaisemaan ensimmäisen luukun joulukalentereista. Luulen, että ilahtuu äidin tekemästä, sieltä huomenna löytyy Playmobil hahmo. Playmobil ritarit ja merirosvot pojun lemppareita. Äsken oli olohuoneen matto koristeltu ritareilla. 

Laitoin uuniin riisi-ohrapuuron paistumaan iltapalaksi, vielä tehtävä mansikkasoppa. Sauna lämpiää, ja pääsen kohta sinne pojun ja äitini kanssa lämmittelemään. Jalat taas ihan "jäässä", vaikka on ollut koko päivän villasukat jalassa. 

Huomenna joulukuun ensimmäinen päivä, jee :) Sit enää 23 päivää, kun kulta tulee kotiin. Luulen, että meillä kotona äiti odottaa vielä innokkaammin jouluaattoa, kuin poika :) Poju on koko ajan sanonut äidille, että "isi on joukupukki". Toinen luulee ihan oikeasti, että isi on joulupukki. Vaikka ei olekaan. Poju ei ymmärrä sitä, että miten molemmat voi tulla samana päivänä kotiin. 


<3<3<3<3



Jouluiset sohvatyynyt. Ostettava kotiin amaryllis kukka, koristelemaan joulun kotia.


<3<3<3<3




Jouluinen tähti pöytä. 


<3<3<3<3




Advenntti kynttilät, ostettu Ikeasta. Huomenna ensimmäinen kynttilä sytytetään.


<3<3<3<3



<3<3<3<3




<3<3<3<3




Joulumatto lattialla, poju koristellut maton ritareilla. Wimma neiti nukkuu sohvalla. 


<3<3<3<3






Kommentit

  1. Kivasti punainen väri tuo joulufiilistä:) Wimma neiti nukkuu niin onnellisen näköisenä sohvalla. Ihana;) Minustakin olisi kiva vaihtaa jouluksi punainen matto olkkariin, mutta säilytystilat on niin rajalliset. Mukavaa sunnuntaita:)

    VastaaPoista
  2. Joulun aikaan tykkään punaisesta väristä sisutuksessa, punaisen kanssa saa
    hullutella :) Punaisesta väristä tulee joulufiilis:) Ihanaa ensimmäistä adventti sunnuntaita Ellen:)

    VastaaPoista
  3. Onpa herkän suloinen joulukoti teillä! Kyllä punainen tosiaan sitä joulutunnelmaa vaan tuo! Harmi,etten itse vaan osaa käyttää sitä :/ Mutta teillä näyttää ihanalta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Heinäkuu 2018

Kylmävarasto valmis, ihan itse tehdyt hyllyt. Ihanaa kylmävarasto valmis sisältä. :) Mieheni rakansi ihan itse hyvät ja toimivat hyllyt.  Tätä on niin odotettu. Varasto tila siivottiin rakennus pölystä.  Ensimmäiset tavarat kannettu hyllylle, järkevästi pitää hyllyt täyttää, saa paremman hyödyn varastosta. Minun puutarha ruukut ja tavarat pääsee talven ajaksi parempaan suojaan.  Saadaan talon kuistin ilme siistimmäksi, kun viedään ylimääräinen tavara varastoon piiloon. Mieheni on aika taitava, oma tekevää osaa arvostaa. <3 <3  Ihanaa viikonloppua!