Siirry pääsisältöön

Ruusuiset terveiset


Lauantai  21. syyskuuta 2013


Aurinkoa sadepäivälle!



Käytiiin koko perhen voimin kerämäässä auringonkukkia. Poikani sanoi auringonkukkaa "aurinko".:)


Sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Koti kuvia


<3<3<3<3<3


Olohuone, laitoin illasta syksy verhot ikkunaan. Pitäisi vielä lyhentää verhoja, liian pitkät.


<3<3<3<3



Olohuoneen nurkka pöytä, ostettu ikeasta ja koristeltu harmaalla tähti tarralla.


<3<3<3<3


Keittiöpöytämme.


<3<3<3<3


Makuhuoneen lipasto.


<3<3<3<3




<3<3<3<3

Maanantai 23. syyskuuta 2013

Kesäkuvia takapihaltani :)


Sadepäivän kunniaksi piristin itseäni suklaalla ja katselin kesä kuvia puutarhastani. Tämä kuva on otettu viikko takaperin sitten, silloin lenteli kaunis perhonen. 

<3<3<3<3


Perhonen lenteli samettikukkaan. Olen lapsuudesta saakka tykästynyt samettikukkaan, mummollani oli joka kesä sitä kukkapenkissään. Samettikukka on kaunis väri pilkahdus kukkapenkissä, paitsi sykyllä etanat valtaa kukkani.

<3<3<3<3


Gladius kukka on minun lemppari kesän sipulikukka, ne ovat niin kauniita. Ensi kesänä kokeilen erivärisiä gladius istutuksia.

<3<3<3<3


Kukkapenkkini kesällä parhaimillaan, kuvaan pääsi mukaan Wimma neiti <3 Wimma koira viihtyi ulkona  takapihalla, ja otti aurinkoa. Nykyisin Wimma on enemmän sisäkoira syksyn takia, ja viihtyy sohvalla.

<3<3<3<3


Kerrottu ahkeraliisa. Pitäisi vaihtaa seinä amppeliin syykukaksi vaaleanpunaiset Callunat. Taidan mennä vielä tänään ulkohommiin, vaikka sataa vettä. Laittamaan takapihaa kuntoon, talven tuloa varten. Ei mene kauan, kun sataa ensilumi. Eilen kysyin illalla pojaltani muistako vielä lumen, hän vastasi "JOO." Odotellan lunta ja tehdään lumesta dinosauruksia.

<3<3<3<3


Tiistai 24. syyskuuta 2013

Karvapalloni!



Wimma neiti, joka ottaa mielellään sohvalla rennosti. Wimma on 5-vuotta vanha. Aivan ihana koira <3 Koirat tuovat iloa elämään. :)


<3<3<3<3




Karvainen Hartti poika, osaa olla välillä myös suloinen seurakoira. Hartti on jo 4-vuotta vanha.

<3<3<3<3


                     


Tänään kävin pitkästä aikaan sieniretkellä. Rentouduin metsän keskellä, ja palkitsevaa oli löytää "kultaisia aarteita" eli kanttarellejä. Poikani  joka on 3-vuotias  jaksoi kävellä metsässä. Meillä oli seikkailu, yritimme kovasti etsiä jättiläistä, keijuja, menninkäisiä  ja peikkoja. Pari kertaa poika väsähti ja kannoin häntä reppuselässä.

<3<3<3<3



Illasta siivosin kukkapenkkiä kesäkukista, istutin pari vaaleanpunaista callunaa ja hopelankaa. Laitoin kevättä varten kukkapenkin etureunaan valkoista ja sinistä helmililja sipuleita. Keskelle kukkapenkkiä valkoista ja keltaista narsissia. Huomenna jatkan kukkapenkin laittoa, vielä lisään tulppaani sipulit ja muutaman callunan. Lempi puuhani on työskennellä sormet mullassa, odotan jo tulevaa kevättä ja kevät loistoa.

<3<3<3<3

Keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Uudet ihanuudet.




Sain tänään postilaatikkoni uuden Talo&Koti lehden, lempparilehtini. Olen saanut kyseisestä lehdestä monta ideaa. Ihana lehti. Ostin vaaleanpunaiset ruusut  ja uuden talo lyhdyn. Illalla villasukat jalkaan ja luen ihanan lehteni. Blogin luominen on ollut välillä hankalaa, tänään olen yrittänyt pähkäillä miten saa blogi tekstini aina niin näkyviin ,että näkee uudet tekstit ensimmäisenä. Nyt näkyy vanhat jutut ensimmäisenä, apua. Kai minä joku päivä opin..

<3<3<3<3


Torstai 26. syyskuuta 2013

Herkku päivä!


Kanttarelli-pekonipiirakka, nam. Meinasin tätä tarjota vieraille.

<3<3<3<3


Pelastin eilen illalla kukkapenkistäni viimeiset tuoksuherneen kukat, suloiset vaaleanpunasiet kukat. 

<3<3<3<3



Eilen istutin vielä takapenkin kukkapenkkiin tulppaani sipulit, ihanan värisiä. 


<3<3<3<3



Lauantai 28. syyskuuta 2013

Kynttilän valoa harmaseen syksyyn!




Laiton eilen esille aarteeni etukuistille, pentikin ison lyhdyn. Laitan siihen vuodenajan mukaisesti kynttilän loistamaan. Nyt on lila syksyn kunniaksi. Odotan innolla joulua ja punaista kynttilää. Olen syksy ihminen, minun mielestä syksy on myös kaunista aikaa. Itse asiassa pidän jokaisesta vuodenajasta, osaan nauttia jokaisen kauden luonnon kauneudesta. Nyt on ulkona kaunis ruska, puut ja pensaat erivärisiä. Keltasia ja ruskeita lehtiä tippunut nurmelle. I like :)

<3<3<3<3





Syksyllä ja jouluna meidän kodissa loistaa paljon kynttilöitä. Kynttilät tuovat lämpimän tunnelman sisustukseen ja kukat krunaavat sen. Piristin itseäni keltaisilla ja punaisilla pienillä ruusuilla.


<3<3<3<3




Näkymä keittiöön ja eteiseen.


<3<3<3<3


Sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Pala saimaata!



Kävin pojan kanssa päivä reissulla Puumalassa. Oli pakko pysähtyä levähdyspaikalle ja otta kuva.


<3<3<3<3



Saimaa <3 , joka on minulle tärkeä.

<3<3<3<3




Sain ihanalta ihmiseltä tänään upeat kahvikupit, omistan nyt 9 suloista kahvikuppia + lautasien kera.


<3<3<3<3



Sain laitettua tänään etupuistin kukkapenkin kuntoon. Istutin perennakukkia: syysleimua- lilanpunertava, kuuliljaa  ja  loistokurjenpolvia- lilan värinen. Laitoin vielä Calluna rivin, erivärisiä. Istutin tulppaani sipuleita- vaaleita ja keltaisia narssisi sipuleita. Nyt on kukkapenkit kunnossa, seuraavana aloitan muutaman ruukku istutuksen. Sen jälkeen on kukka istutukset tehty tältä vuodelta. Elämäni on yhtä kukkaa :)

<3<3<3<3

























Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lokakuu 2021

  Makramee seinävaate linnut Löysin aivan ihanan makramee seinävaatteen, aiheena linnut. Ostin tämän tutultani. Itse en osaa tälläistä tehdä. Laitoin makramee seivävaatteen makuuhuoneen seinälle koristamaan. Minusta makramee työt ovat kauniita. Ihanaa viikkoa sinulle!

Marraskuu 2021

  Viime viikolla surua ja iloa. Tänään tuli viikko rakkaan Hartti pojan pois menosta. Nytkin valuu kyyneleet silmistä, kun kirjoitan karvaisesta kaverista postausta. Hartti oli meidän rakas perheenjäsen, ja ennen kaikkea minun isoin tuki ja ystävä arjen keskellä. Minä kaipaan Harttia paljon, mutta sydämeen olen kätkennyt kalleimmat muistot. Minä voin Hartti sinua katsella kuvista ja tuhkasi muistuttaa, että olet mamin lähellä. Olit hyvä koira ja enemmänkin meidän perheelle. En olisi uskonnut, että samalla viikolla itketään ja voidaan tosi huonosti ja loppu viikosta on iloisia muutoksia perheessä. Meille tuli yllätys ehdotus, perjantaina tarjottiin sijoitus koiranpentua. Olimme ekana aika kielteisiä, ei vielä, halutaan olla rauhassa Hartin surun kanssa, mutta asia jäi hautumaan mieleen. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, ja tarkennettiin mitä sijoitus koiran ehdot meiltä vaatii. Hartti oli sijoituskoira Tanskasta.  Elettiin lauantain aamupäivää ja saatiin sähköpostia kasvattajalta, ja sijo

Heinäkuu 2018

Kylmävarasto valmis, ihan itse tehdyt hyllyt. Ihanaa kylmävarasto valmis sisältä. :) Mieheni rakansi ihan itse hyvät ja toimivat hyllyt.  Tätä on niin odotettu. Varasto tila siivottiin rakennus pölystä.  Ensimmäiset tavarat kannettu hyllylle, järkevästi pitää hyllyt täyttää, saa paremman hyödyn varastosta. Minun puutarha ruukut ja tavarat pääsee talven ajaksi parempaan suojaan.  Saadaan talon kuistin ilme siistimmäksi, kun viedään ylimääräinen tavara varastoon piiloon. Mieheni on aika taitava, oma tekevää osaa arvostaa. <3 <3  Ihanaa viikonloppua!