Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2016.

Joulukuu 2016

Uudenvuoden aatto ja tämän vuoden viimeinen postaus! Vanhaa vuotta jäljellä on enää ihan vähän, paljon mahtui tapahtumaa myöskin vuoteen tähän.  Uteliaana, rohkeana vuoteen uuten kulje takanasi vanhan vuoden  kaikki portit sulje. Anna haaveen, toivemielen sua uuteen vuoteen kantaa katso mitä vuodella tulevalla onkaan sulle antaa.  Tämä vuosi on ollut tapahtuma rikas vuosi. Olen paljon kokenut erilaisia ihania asioita ja tehty uuden kodin pihaa meidän näköiseksi. Paljon projekteja tulossa tulevalle vuodelle. Olen nauttinut joka hetkestä omien lapsien kanssa ja rakkaus kantaa pitkälle. <3 Rakastan omaa perhettä, koiria ja kotiani koko sydämen pohjasta!< 3 Toivotan jokaiselle hyvää, onnea ja rakkautta tulevalle vuodelle 2017! Hyvää uutta vuotta jokaiselle! 

Joulukuu 2016

Päivän löytö ja virkattu omalaatuinen kukka! Tänään päivän löytöni sininen villakangastakki Ajaton kirpputorilta. Takki maksoi 5 euroa. Tästä löytyy huppu, hyvä takki kaupungille, kauppaan tai vaikka töihin.  Eilen kokeilin virkata heijastinkukkaa Novitan heijastus langasta. yritin kiltisti noudattaa netin ohjetta, mutta taisin sitä hiukan jotenkin soveltaa. ;) Virkkaaminen ei ole vielä ihan hallussa, mutta sentään kiltisti yritin. Ja sain siitä tämän näköisen heijastin kukan, minulle kelpaa. Mitä tärkeintä kukkani heijastaa. Tavoite on tehdä näitä lisää ja ehkä yritän enemmän noudattaa ohjeita. :) Virkkaamiinen on kivaa, jos sen taidon hallitsee. Toinen tavoite ensi vuodelle!!  Ihanaa iltaa jokaiselle! 

Joulukuu 2016

Jouluinen olohuone ja keittiö  Innostuin ottamaan kuvia meidän jouluisesta olohuoneesta ja keittiöstä. 

Joulukuu 2016

Punainen kaunis amaryllis ja juustoiset teeleivät.  Ihanan kaunis punainen amaryllis. :) Tein tänään juustoisia teeleipiä, hyviä.  Tässä ohje: valmistusaineet 2 dl maitoa 1 muna  50 g sulatettu voi 100 g justoraaste 4 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1/ 2 tl suolaa Sekoita puuhaarukalla maito, muna, voisula ja juustoraaste. Lisää kuivat aineet seoksena. Sekoita nopeasti. Ripota leivinpaperille uunipellille vähän vehnäjauhoja kuuteen kohtaan. Lusikoi taikina jauhojen päälle kuudeksi keoksi, ja taputtele jauhotetulla kädellä teeleiviksi. Paista teeleivät 225 asteessa, noin 12 minuuttia. 

Joulukuu 2016

Rento koti päivä ja ulkoilua. Tänään vietin tyttäreni kanssa rentoa tyttöjen päivää. Kävin Minean ja Wimman kanssa ulkoilemassa, testattiin uusi pulkka. Ulkona vaan on hirveän liukasta, piti varovasti kävellä tiellä.  Katsottiin muutama Helinä keiju elokuva ja pelailtiin pelejä.  Ihanan rento päivä, laatuaikaa viettäen äidin pupun kanssa. Otin muutaman kuvan ulkoilu reissulta, niin rakastan tätä meidän luontoa. Fiilistelen joka päivä! :) Illalla innostuttiin Minean kanssa laittamaan hänen keittiö nurkkaukseen Helinä keiju seinätarrat. Hyvä lahja pienelle neidille, toinen oli haltioissaan. <3 Minea sanoi äidille "hyvä idea".  Tälläinen rento päivä tänään, nyt pieneksi hetkeksi tekemään himmeliä.  Hyvää yötä ja mukavaa keskiviikko päivää jokaiselle! 

Joulukuu 2016

Lasihimmelin tekoa. Olen innostunut ennen nukkumaan menoa tekemään valkoisesta lasiputkesta himmeli koristeita. Tämä on kivaa puuhaa, aika rentouttavaa. Nämä on kauniita vaikka ikunassa roikkumassa. Himmeliä voi tehdä eripituisia ja eri tyylillä. Olen itse laittanut lasihelmiä väleihin koristamaan, joulun punaista.  Olen ostanut Taito Shopista valkoista pientä ja isompaa lasiputkea, metallilankaa ja punaisia lasihelmiä löytänyt Prismasta.  Näitä on kiva antaa lahjaksi. :)

Joulukuu 2016

Ihana rauhallinen kotipäivä ilman kiireitä, vaan aikaa omalle  perheelle!  Tänään vietettiin rauhallinen kotipäivä, ilman kiireitä. Nautittiin Joulupäivästä, hyvällä joulu ruualla ja iskäni ja hänen vaimonsa seurasta.  Joulu on siitä parasta aikaa, silloin ihan oikeasti rauhoitutaan ja vietetään perheen kanssa laatu aikaa yhdessä pelien merkeissä tai ulkoillen.  Meidän perhe väritteli värityskirjoja ja piirteli. Taidettiin usempi elokuva katsoa päivän aikana, ja ennen kaikkea istuttiin porukalla sohvalla ja juteltiin. <3 <3 Yhdessä olo tärkeintä, siihen itse haluan vielä enemmän panostaa tulevana vuonna.  Aikuisten värityskirjaa kukkia väritin, aivan ihana idea. Nautin rauhallisesta hetkestä lapsieni parissa. <3 Tähti liitutalun toi joulupukki, laitoin oveen roikkumaan. Ja sain myös tioisen valolahjapaketin harmaan värisenä, näiden onnelliset omistajat. Oma tekemät lahjat ovat parhaita, osaan arvostaa!  Itsekin haluisin tulevana vuonna tehdä oma t

Joulukuu 2016

24. luukku Rauhallista ja ihanaa joulua jokaiselle! <3  Minun paketista löytyi valopaketti, ihana.

Joulukuu 2016

23. luukku Joulu tulppaaniit, kuusen oksien kanssa. 

Joulukuu 2016

22. luukku Tänään ollaan tehty tonttu juttuja, paketoitu lahjoja. 

Joulukuu 2016

21. luukku " Kolmee yötä jouluun on,  laskin aivan itse eilen kun näin silmät tonttusen."

Joulukuu 2016

20. luukku Lasten oma tekemät joulu koristeet ovat ihania ja aarteita. Tänä vuonna poika oli tehnyt eskarissa maitotölkistä talolyhdyn. Tyttöni tehnyt joulukuusen. Tärkeitä aarteita. <3

Joulukuu 2016

19. luukku Löysin launantaina Sinoopeerista pahviset lyhty ledvalot, patterilla toimivat. Valot maksoi 5 euroa, olivat tarjouksessa. :) Näille löysin paikan eteisen ovi ikkuna aukosta. 

Joulukuu 2016

18. luukku Tänään on vietetty 4 adventti sunnuntaita.  Tänään haettiin omalta pihalta joulukuusi.  Lasten kanssa illalla koristeltiin joulukuusi.  Tästä alkaa meidän perheen joulu. <3

Joulukuu 2016

17. luukku Ilta projektina olohuoneen nurkkaukseen tähtivalo oksa. 

Joulukuu 2016

16. luukku Tänään vuorossa oli jouluinen Porvoo. Aivan ihana paikka, ja aurinko helli meitä. Huippu kaupunki.