Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuu, 2016.

Kesäkuu 2016

Pientä palaa romantikkaa kukkapenkkiin ja kesän herkkuja!  Eilen meillä pidettiin grilli kauden avajaiset, tehtiin herkullista ruokaa. Minä sen kunniaksi leivoin Brita mansikkakakkua, nami. Olipa herkullista. Kesällä pitää myös herkutella. :) Olen ulkona ollessa yrittänyt aina touhuta kukkapenkkien ja pihan kimpussa. Pienet lapseni tarvitsee vielä aika paljon valvomista, mutta silti joka kerta saan laitettua kiviä tulevaan kukkapenkkiin. Poikani sanoi eilen minulle "äiti on aina hulluna kukkiin"! Niin olen, myönnän heikkouteni. Selitin pojalleni, että äiti tykkää tälläisestä harrastuksesta ja on ihana nähdä oman käden työt. Nämä kaikki pihatyöt tehdään itselleni ja perheelleni. Pitäähän silmälle olla kaunista ja etenkin mielelle. :) <3 Pieni pala romantiikka ja kivipolku kohti  unelmia. Tämä kukkapenkki ei ole valmis, vielä aika alku vaiheessa. Lasten synttäreille tarkoitus valmistua, tämän kukkapenkin taakse laitetaan pihapaviljonki. 

Kesäkuu 2016

Oma ranta, meidän helmi!  Oma ranta on helmi omistaa! Itse käyn koirien kanssa päivittäin rannassa ihastelemassa, joinakin päivinä saatan käydä usemmin hakee kastekannulla vettä kukille. Sitä hyöty liikuntaa!! :) Perjantaina otin nämä kuvat Wimma neidin kanssa, olin koko aamupäivän satanut, ja iltapäivästä rupes aurinko paistaa, mikä ilma. Sudenkorennot lenteli järven rannalla ja lumpeen kukat kukki. Ja aurinko lämmitti, nautin. Niin olen luonto  ihminen. <3<3 On tää elämä kaunista ja olen kiitollinen kaikesta. Nyt nauttimaan kesäisestä ilmasta!  Ihanaa alkavaa viikkoa jokaiselle!

Kesäkuu 2016

Rentouttavaa kesä iltaa!  Rauhallista iltaa vietetty pitkästä aikaan. Teki hyvää, tämä rentoutuminen. Minä rentoudun kynttilän valosta, kukista (hurahtanut luonnon kukkiin), hyvästä elokuvasta ja tietenkin ulkoilusta. Nyt on taas akkuja ladattu, että jaksaa urakoida loppuviikon ulkohommissa. Saa nähdä tuleeko yöllä hurja myrsky, toivottavasti kiertää meidän kodin kaukaa. Nyt ulkona tyyni järvi ja pieni tuuli kirkkaalta taivaalta. Taitaa tulla halla yö.  Hyvää yötä jokaiselle! :)

Kesäkuu 2016

Pientä pihan projektia, kukkapenkin tekoa ja kesän kukka fiilistelyä!  Tällä viikolla ollaan oltu paljon pihahommissa. Laskin nyt viikonlopun aikana olen ulkona touhunut kahdenksan tunnin edestä. Tällä hetkellä olo aika väsynyt ja kropan lihakset tietää tehneensä fyysistä työtä. Silti en valita, se on minusta kivaa puuhaa! Jos tänään osaisi ottaa iisimmin. ;) Perjantaina saimme toisen takapihan alueen ruohonsiemenet kylvettyä/ jyrättyä. Ehdittiin vielä se pumpulla kasteltua. Mutta seuravaa takapihan aluetta olimme kastelemassa, pumppu ei lähtenyt enää toimimaan, ketutus. Ollut pumpun kanssa jo ennen tätä haasteita, toivottavasti saadaan nopeasti toimimaan, ettei ruohon kasvatus viivästy. Ei haluta tuhlata kaivovettä, ja muutenkan se ei ole hyvä ruohon kasvatteluun.  Eilen sain tehtyä pupusen päiväunien etupihan ensimmäistä kukkapenkkiä painamista graniitti kivistä. Siitä tulee meidän molempien mieleinen. Nyt osaa nähdä päässä jo etukäteen "etupihan valmi