Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2016.

Tammikuu 2016

Prinsessan unia ja romanttinen asetelma talveen. :) Tilasin viime viikonloppuna metallisen sänkykatoksen Jotexista ja vaaleat verhot. Odotin todella innokkaasti paketin saapumista, ja uutta ilmettä meidän maakuuhuoneeseen. Sänkykatos on ollut minun haave jo monta vuota, ja nyt uskalsin sen toteuttaa. Onneksi rakas mieheni sen asensi, vaikka katoksen kiinnittäminen oli aika vaikeaa.  Meillä on NYT romanttinen tunnelma makuuhuoneessa. Meillä nukutaan prinsessan unia. :):) Kaunis tapettti tulee kauniimmin esille, tämän ansiosta. Kannatti uskaltaa, olen tästä tosi tosi iloinen. Ja tapetin seinä muuttui synkästä balleeriina taulusta, roamnttisempaan tyyliin. I happy. <3 Mitä mieltä olette muutoksesta?  Tämän viikon romanttinen asetelma. <3 Ihanaa alkavaa viikkoa! :)

Tammikuu 2016

Kylmää pakkaspäivää vietetty!  Nyt on ollut täällä päin pitkä pakkas jakso, on ollut jo aika kylmä. Ulkona kyllä tarkenee olla, jos pukeutuu kunnolla talvivaatteisiin. Tänään oli -25 kävely lenkillä. Itse olen nauttinut kauniista talvi maisemasta, muutamana päivänä kävelylenkillä.  On tämä meidän oma talon piha ja tontti kaunis- oikeastaan helmi. <3 ja metsiköt, ranta ja muut maastot kruunaa tämän helmen. Täällä pystyy urheilemaan monella eritavalla, kuten ollaan omalla rannalla luisteltu, patikoitu metsässä ja nyt on tehty järven jäälle latu, pääsee hiihtämään. Polte hankkia itselleni omat sukset, että pääsen ottamaan kaiken urheilu ja liikkumis ilon itselleni. Aikuis iälläkin jopa haluaa omasta halusta lähtee hiihtämään. :)  Ihanaa alkavaa viikkoa jokaiselle! :)

Tammikuu 2016

Ihanan puputalon esittely. Tein puputaloon pojalleni oman pupun.  Joulupukki toi lapsilleni aivan ihanan puputalon. Tämä on mahtava taideteos, siskoni tekemä. :) <3 Aivan huippu lahja, täällä arvostetaan kympillä ihanaa taloa. Lapsien ja minun yksi haave toteutui. Tätä puputaloa  pikku hiljaa laitellaan kodin näköiseksi. Lapset ovat tykänneet leikkiä ja etenkin 5-vuotias poikani. Lupasin aiemmin tehdä pojalleni oman pupun taloon, ja pidin lupauksesta kiinni. Sain viime viikolla valmiiksi, ja oi sitä iloista hymyä ja riemua, kun annoin pupun pojalleni. Oma tekemä pupu ei ole Mailegin näköinen, mutta sitä enemmän rakkaudella tehty. <3 <3 Pienillä jutuilla saa lapselle iloa silmiin ja mikä hymy, tulen sen muistavaan lopun ikäni. <3<3<3 Oma tekemä pupu pojalleni. <3 Poikani itse valitsi tämän värisen kankaan, taitaa kukat olla pojankin suosikkeja. :) Ihanaa alkvaa viikkoa jokaiselle! 

Tammikuu 2016

Tälläinen tuli meidän makuuhuoneen seinästä! Hempeän romanttinen tapetti<3 Hyvää ja sydämmellistä uutta vuotta kaikille! Nyt on tammikuu, ja talvi alkanut. Täällä tällä hetkellä aurinko paistaa ja ulkona pakkasta -19. Aika kylmä keli. Hyvä keli tuulettaa petivaatteita, saa olla ulkona päivän.  Unohdin syksyllä kokonaan ,laittaa kuvia makuhuoneen tapetin muutoksesta. Tälläinen siitä tuli, hempeämpi, romanttisempi ja kukallisempi muutos. Ihana muutos, niin tykkään tosta kauniista tapetista. Meidän tapetti valinta on molempien suosikki, kummatkin valitsi kyseisen tapetin värisilmän ja K-raudan valikoimasta. Ja lopulta tajuttiin ,että sehän on sama tapetti, mihin jo aiemmein kiinnitettiin huomiota, otettiin nimi talteen. ;) Meidän musta sänky sopii hyvin tapetti seinälle, tuo vähän tummempaa väriä huoneeseen. Muutenkin tuodaan tummaa ja hempeetä makuhuoneen väri teemaan. Tauluja lisättävä vielä seinille ja vähän pientä sisustusta. Ehkä uuden maton, lukuvalot, verho